Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мицеларна вода: най-добрият начин да премахнете целия грим

22 юли 2021, 08:30 часа

Говоренето за почистване на кожата е един от първите уроци, които чуваме, когато започнем да растеме и премахването на грима преди лягане е от съществено значение за постигане на девствено лице и жест, който не подлежи на договаряне в рамките на рутината за красота. Но какво, ако го правите погрешно? Малките детайли, които можете да коригирате, дават повече предимства, отколкото си представяте, като се започне от по-здрава, по-красива и, разбира се, блестяща кожа. В допълнение, правилната хигиена при завършване на ежедневието ни помага да подобрим съставките, които използваме преди да заспим.

В тази статия ви представям едно уникално средство за почивстване на лицето...

Мицеларна вода: новата революция в средствата за почистване на грим

На мицеларен водата е продукт на набор от молекули, способни да привлича мръсотия и себум от кожата и съпротивление във водата за да се отстранят замърсяванията или грим на лицето.

Ползите от премахването на грима с мицеларна вода са многобройни и сред тях:

- Мицелите носят всякакви замърсявания, така че кожата ви да може да диша.

- Не се нуждаете от течаща вода, за да я използвате (допълнително предимство е, ако живеете в район където течащата вода не е много чиста).

- Също така премахва грима от очите и устните. Точно както другите методи не премахват напълно водоустойчивия грим за устни и очи, мицеларната вода обикновено го прави доста добре.

-Хидратира и тонизира кожата тъй като е мека и лека, тя не оставя кожата суха, както може да се случи с други почистващи препарати.

Като заключение:

Общата цел на мицеларната вода е цялостното почистване на лицето, включително устните, очите и миглите. От своя страна тя изпълнява функцията за тонизиране и овлажняване на кожата, но след това е необходимо да използвате крем. Не вреди на кожата и е идеална за тези с чувствителна или атопична кожа.

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес