Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Месечен Таро хороскоп за всяка зодия за септември 2024

03 септември 2024, 09:02 часа

Овен

Карта Таро на месеца: Десетка пентакли

Овен, вашата карта Таро за месец септември 2024 г. е Десетката пентакли. Това е най-добрата карта за получаване! Така че очаквайте радост и финансова стабилност. 

Други ще намерят щастие в компанията на семейството и дори може да ги очаква съобщение за ново бебе! Просто не забравяйте да обърнете допълнително внимание на любовния си живот. Именно там ще ви цъфтят най-много цветя този месец.

Телец

Таро карта на месеца: Асо жезли

Телци, ще бъдете силни, могъщи и уверени през септември 2024 г. Асото жезли е предвестник на изключителен стремеж и избухващ капацитет, които, ако бъдат насочени правилно, ще доведат до наистина велики неща в близко бъдеще. Така че не се сдържайте. Покажете какво имате!

Освен това, ако всичко, което докоснете, се превърне в злато, по-добре изберете къде искате да насочите тази благословия. Превръщането на нещо токсично в златно няма да ви е от полза в дългосрочен план. Но превръщането на нещо наистина красиво в същото ще го направи десет пъти по-ценно.

Вижте още: Най-важният ден от септември 2024 г. за всяка зодия

Близнаци

Карта Таро на месеца: Асо пентакли

Вашата упорита работа ще се изплати този месец, така че продължавайте напред без съмнение! Това ще се отрази както на вашите дългосрочни начинания, така и на краткосрочните идеи и дейности. Но плодовете ще зависят от изразходваната енергия. Така че модулирането на вашите очаквания също е важно тук.

Ако се чувствате призвани, прекарайте повече време в медитация и заземяване този месец. Това ще ви позволи да изминете разстоянието, без да сте нетърпеливи.

Рак

Таро карта на месеца: Асо жезли

Раци, септември 2024 г. за вас ще бъде изпълнен с любов и щастие. Асо жезли е красива карта, която да получите, ако наскоро сте казали „да“ на предложение за брак (или обратното) или сте се ангажирали с нещо ново (може би бизнес, нова работа, ново приключение) с надеждата да създадете красив живот за себе си.

Просто се уверете, че балансирате външния фокус с вътрешната грижа за себе си! Независимо дали го правите с разпускане в спа център, поглезване с любимите ви бисквитки, рисуване или нещо друго, оставете сърцето ви да ви насочи към това, което ще донесе сладост.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК

Ева Петрова
Ева Петрова Отговорен редактор
Новините днес