Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мечтаната спалня: 6 тенденции в декора

19 март 2023, 18:44 часа

Спалнята е едно от най-важните места в апартамента. Там се отпускате и получавате сила, така че е важно да направите стаята уютна. Ето шест нови тенденции за това помещение, които можете да вземете под внимание.

Сини стени

Може да изглежда като смел ход, но боядисването на стените в спокоен син цвят всъщност има смисъл. Цветът, независимо дали е тъмен, светъл или един от многото нюанси между тях, вдъхва в пространството усещане за ведрина и спокойствие.

Ярки шарки

Няма по-добър начин да вдъхнете живот на една стая от ярките шарки. Независимо дали става дума за килим, покривка за легло, картина на стената или нещо повече. Не се страхувайте да следвате пътя на максимализма. Но имайте предвид, че ако имате малка спалня, ярките шарки могат да направят стаята да изглежда разхвърляна, така че действайте с повишено внимание.

Стилно и евтино: 5 идеи за създаване на ефектен интериор с малък бюджет

Метално покритие

Придайте на спалнята си модерно, индустриално усещане с метален декор. Можете да изберете легло с метална табла. Можете също така да украсите спалнята с лампи, вази и огледала.

Ефектни осветителни тела

Има много възможности да експериментирате, когато става въпрос за лампи и висящи светлини. Независимо дали стоят от двете страни на леглото или висят от тавана, привличащите окото светлини могат да придадат на стаята специален чар и да добавят усещане за лукс. Препоръчваме да изберете крушки с топла светлина, така ще създадете атмосфера на спокойствие и комфорт в стаята.

9 начина да освежите интериора на апартамента за няколко дни

Места до прозореца

Ако пространството позволява, поставете стол близо до прозореца. Той ще бъде луксозно допълнение към обзавеждането и ще подобри полезността на вашата спалня. На фотьойла можете да четете или да наблюдавате през прозореца какво се случва навън.

Цветни мебели

Ако спалнята ви е изцяло бяла, цветните мебели са лесен начин да й придадете характер. Независимо дали става въпрос за стол с яркочервена тапицерия, синя маса или жълт шкаф. Това ще придаде на помещението уау ефект и ще създаде настроение.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес