Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

МАРТ месец обича тези 3 зодии

28 февруари 2022, 12:30 часа

Март месец носи със себе си много мечти, желания и копнежи. Този период от годината е харесван и обичан, защото светът се събужда от зимен сън и изведнъж всичко живо започва да се движи наоколо. Като, че ли хората стават по-дейни, по-активни, по-мобилизирани и организирани. Някак вълнуващо е всичко това.

Има обаче 3 зодии, за които астролозите твърдят, че март месец ги обича. Те получават най-щедрите подаръци от съдбата и имат най-много късмет.

Ето и кои са тези 3 зодии:

Водолей

Това е първата зодия, за която се счита, че март месец има специално отношение към нея. Представителите й се чувстват изключително хармонично през това време от годината. Те успяват с лекота да реализират плановете си. На работното си място се справят отлично, пътуванията изобилстват и в семейството всичко се подрежда по начин, за който мечтаят.

Водолеите категорично няма за какво да се оплачат от края на зимата и началото на пролетта. Животът им е песен и тревогите са зад гърба им.

3 зодии, на които всички ще завиждат през МАРТ

Риби

Март е месецът на Рибите. Логично е предвестникът на пролетта да има специално отношение към този зодиакален знак. Представителите на зодията се чувстват необикновено щастливи през това време от годината. Те изведнъж стават други хора, като че ли слагат маска или пък преминават към следващата глава в живота си. Необяснимо е. Единствено хората от зодия Риби могат да разберат за какво точно говорим.

Телец

И Телците се чувстват галеници на съдбата през месец Март. Тази година обаче животът на тази зодия ще се промени из основи още в началото на пролетта. Колкото и подготвени да са били преди това, те ще изпитат много смесени чувства. Ще бъдат и радостни, и нещастни. Ще им трябва време, докато случващото не се уталожи.

Не е изключено в началото да им бъде трудно, но по-важно е, че този месец винаги е на тяхна страна и затова всичко ще приключи в полза на Телците!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес