Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Март идва с проблеми за 4 зодии

20 февруари 2022, 19:45 часа

Март е граничният месец между зимата и пролетта. През този период мнозина чакат не само пристигането на топлината, но и цъфтежа на всичко около нас. За някои зодии март ще бъде предвестник на щастливо бъдеще, а за други ще бъде истинско предизвикателство.

Овен

Приливът на пролетна енергия може да доведе до няколко емоционални проблема, които са спали през зимата. Първите дни на март ще бъдат малко напрегнати откъм чувства. Може да пожелаете да планирате бъдещето и да знаете какво да очаквате. Малко по-късно ще се появи емоционален подем, който ще помогне за преодоляване на проблемите. Въпреки това е по-добре да не се доверявате на съветите на външни лица. Доверете се на интуицията си.

Рак

В началото на март ще се озовете на вълните на емоциите: чувството на подем ще се редува със моменти на спадове, а радостта ще бъде заменена от тъга. Но няма причини за притеснения, придвижването напред и спирането е нормално и естествено явление. Накрая всичко ще се нареди.

Дева

Неочаквани събития на работното място могат да ви накарат да променяте решението си няколко пъти много бързо. Липсата на гаранции, свързани с възможността за печелившо начинание, ще изисква преговори. Хармонията ще надделее само в личния живот, а във финансовите въпроси трябва да се работи много внимателно. В края на месеца ще се наложи да отделите много време и усилия в инвестиционния сектор.

Козирог

През март рискувате да се сблъскате с домакински разходи и да вземете твърде прибързани решения, за които ще съжалявате в бъдеще. В такива ситуации е по-добре да си вземете кратка почивка и да обмислите всяка крачка. Освен това, може да има желание за смяна на мястото на живеене, което ще бъде причинено от емоционална нужда от движение напред и нагоре. Въпреки това, преди да решите окончателно за това, е по-добре да претеглите всички плюсове и минуси, за да избегнете неприятни последици. Козирозите нямат навика да реагират импулсивно и рядко взимат решения без добре да са обмислили всичко. Вероятно пролетта ще окаже влияние върху емоциите им, а емоциите – върху решенията им.

През пролетта всичко се събужда за нов живот, а вашата роля е да го насочите в правилната посока.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес