Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кой би повярвал, че това са най-добрите 5 начина за САМОЛЕЧЕНИЕ

06 ноември 2021, 08:12 часа

Ако излекувате душата, ще излекувате и тялото. Ето защо сме ви приготвили няколко метода за самолечение, които са напълно ефективни, стига да ги изпълнявате правилно и редовно.

Можете да излекувате тялото си сами – то притежава защитен механизъм, който не пропуска външни и вътрешни патогени. Тялото има процес на възстановяване, при който се появяват нови клетки всеки ден. Стига да осигурявате на тялото правилно хранене, почивка и добра физическа активност, този процес ще работи.

Никой не може да ви излекува, ако вие не пожелаете – всеки може да ви предложи подкрепа, лекарства, методи на лечение, но те няма да бъдат ефективни, ако вие не пожелаете да се излекувате. Трябва да се обърнете към себе си, към своето духовно аз, защото никой не разбира вашите емоции и онова, което преживявате, освен самите вие.

Най-напред се лекува душата – важно е тя да бъде чиста и лека, да се чувства добре, тогава и в тялото ще бъде така. В противен случай болестите ще ви атакуват по-лесно и ще бъдете по-уязвими. Медицината е обърната главно към тялото, затова вие трябва да помислите за душата си. Осигурете ѝ радост, развитие, спокойствие.

Любовта е смисълът на всичко – любовта лекува и това е самата истина. В ума и сърцето ви трябва да има място за любов и тя трябва да изпълва цялото ви същество. Когато това се случи, душата ще даде на болното място любов и ще го излекува. Трябва да живеете в настоящето, за да се изпълните с любов и да се излекувате сега.

Прошка – висшата форма на доброта и мир със себе си. Прошката се свързва с ума. Когато я дадете искрено, ще се освободите от всички негативни емоции и болежки, заради които не водите пълноценен начин на живот. Тя ще елиминира всички нездравословни нагласи, които пращат такива емоции в цялото тяло. Ще задейства лечебните процеси и възстановяване.

Промяна – едно от най-хубавите неща, от които не трябва да се страхуваме. Тя е пътуване към себе си, опознаване и трансформиране към по-доброто ни Аз. Първата стъпка за промяната е прошката – към себе си и към другите. После идва ред на любовта и на същинската промяна, която ни води към излекуването на болести.

Мислете за онова, което искате – така ще го привлечете. Ако мислите само за това, което нямате, именно то ще присъства в живота ви (или няма). Изпращайте правилните сигнали към Вселената, за да ви отвърне тя с правилен отговор на желанията ви. Вие сте това, което мислите.

 

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес