Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои зодии са каръците и кои са късметлиите

27 февруари 2022, 23:55 часа

Овен

Не чакайте късмета ви да дойде сам. Той няма да почука на вратата ви някой ден и то, без да сте направили нищо.

Телец

Имате невероятен късмет със здравето, семейното щастие и работата. За сметка на това не винаги ви върви толкова добре в любовта. Но спокойно! Няма да останете сами в живота.

Близнаци

Близнаците са може би най - големите каръци в зодиака. На тях никога нищо не им се получава лесно и не им върви в почти нищо. Това ги е научило да са упорити и така да постигат целите си.

Рак

На вас не ви върви особено много. Не стойте просто да чакате и да се самозаблуждавате, че нищо не зависи от вас. Всички знаем, че не е така. Вместо да си губите времето се хващайте на работа и направете всичко възможно да постигнете успех.

Лъв

При Лъвовете късмета идва неочаквано. От тях зависи как по - точно ще го използват в живота си. Вие сте благословени с невероятен късмет да печелите винаги всичко, което пожелаете.

Дева

Деви, вие имате най - големия късмет сред всички зодии. Перфекционисти сте, но и безкомпромисни. Комбинацията от упоритост, трудолюбие и постоянство е печеливша за вас.

Везни

Нямате особен късмет, но сте наясно и приемате фактите. Въпреки това сте устремени към целите си и много трудно се предавате.

Скорпион

Имате късмет с лекота да успявате в начинанията си. Запомнете обаче едно - не можете само да печелите, понякога се налага и да загубите. Късметът ви не ви е даден просто така и бъдете благодарни, че го имате. Но все пак както всяко хубаво нещо и той си има своя край.

Стрелец

Нищо не идва даром. За да постигнете нещо трябва и да се потрудите. Не съжалявайте за това, че нямате особен късмет. Трябва да сте горди с успехите си, защото сте ги постигнали с цената на много труд.

Козирог

Изобщо нямате късмет. Много пъти в живота сте се сблъсквали с трудности и сте наясно, че е най - добре да изчакате да преминат, за да изгрее слънце и на вашата улица.

Водолей

Късметът определено не е с вас в нито един момент от живота ви. Често се налага да вземате нещата в свои ръце, за да постигнете успех нещо. Вие обаче имате предимство - умни, старателни и силни сте. За вас няма невъзможни неща.

Риби

Вашият късмет е разделен на две. В любовта ви върви убийствено много, но не и във финансите. Щом имате любов и имате късмет с нея значи имате всичко. Парите са преходни и не толкова решаващ фактор в живота.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес