Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са силните ви страни според месеца, в който сте родени?

08 август 2022, 20:24 часа

Знаете ли, че месецът, в който сме родени предопределя някои черти от характера ни. Неслучайно, когато ни правят хороскоп ни питат за датата на раждане. Нумерологията и астрологията са тясно свързани по един или друг начин. Ето какво ни отличават от останалите спрямо месеца, в който сме родени.

Януари

Родените през първия месец от годината се отличават със спокойствие и трезва преценка дори в най-критичните ситуации. Трудно може да ги извадите извън релси и винаги взимат решения с бистър ум, което им позволява да бъдат с няколко хода пред конкуренцията.

Февруари

Хората родени през най-краткия месец имат жажда за знания и опознаване на нови култури. Любопитството им е подплатено с невероятна памет и поради това не забравят дори най-дребните детайли. Диалозите с тях са ползотворни и приятни - винаги ще научите нещо ново и впечатляващо.

Март

Креативност и талант блика от тях. Природата ги е надарила с много способности, които за съжаление не всички успяват да развият. Успешни хора, които имат нужда от постоянно побутване, за да вървят напред. Все пак са артистични личности и натурата им е такава.

Април

През април са родени най-общителните и предани личности, които обичат да бъдат в центъра на вниманието и не остават незабелязани от отсрещния пол. Тези хора имат ярко изразени таланти и красноречие, с което пленяват околните.

Какъв си според датата на раждане

Май

За тях материалния успех е от голямо значение и го преследват постоянно. Имат късмет в тази сфера и често сключват изгодни сделки. Успяват да пазаруват изгодно и дори да не го търсят - офертите им падат буквално в краката. Родени лидери и успешни предприемачи.

Юни

Родените през първия летен месец ще ги разпознаете по комуникативните им способности. Умеят да забавляват хората и винаги са в добро настроение, което предават на останалите. Харизматични и загадъчни личности, които могат да ви изненадат във всеки един момент.

Юли

Най-отличителната им чертае тяхното шесто чувство. Интуицията им никога не ги подвежда и често се доверяват на нея в най-трудните моменти, когато не могат да вземат трезва преценка на база факти и доказателства. Отзивчиви и премерени в думите си.

Август

Срещу вас е човек, който излъчва самочувствие и самоувереност до небето? Най-вероятно е роден през месеца август! Това е отличителната черта на тези хора и те не се страхуват от нищо. Рискуват и често печелят от това. Обичат разнообразието и смелостта не им е чужда.

Септември

Проницателни и с бистър ум. Трудно ще заблудите хората родени през първия месец на есента. Не спират на едно място и постоянно искат да се развиват. Радват се на успеха и на следващия ден вече имат нови цели. Подкрепят думите си с дела и не се осланят на стари лаври.

Денят на раждане определя съдбата и късмета ни – ето как

Октомври

Срещнете ли роден през октомври, то не бива да се изненадвате от неговата общителност. Оптимисти, които знаят, че имаме само един живот, че да го прекараме в сръдни и лошо настроение. Лесно прощават и Вселената наистина ги обича. Искрени и любвеобилни личности.

Ноември

Романтиката се усеща във въздуха, когато сте около хора родени през ноември. Те са отдадени и обичащи хора, които не се страхуват да показват чувствата и често биват обвинявани, че преиграват, но това не е така! Рядко искрени хора, които не ги е страх да изразят мислите си на глас и казват всичко право в очите. Без значение дали това ще се хареса или не.

Декември

Вроденият им талант да манипулират и управляват хората ги прави изключително опасни личности. Лидери по природа, които изискват максимума от своите подчинени. Напористи и амбициозни, които няма да се спрат през нищо и след себе си ще оставят кървава диря, но ще постигнат своето. Трудно възприемат критика и не обичат да бъдат поправяни.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес