Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са най-трудните жени за съжителство според зодията?

22 ноември 2022, 22:03 часа

Звездните специалисти след като анализираха хороскопите установиха, че най-трудните жени за съжителство са представители на тези конкретни зодиакални съзвездия - с тях е невъзможно да се живее.

Стрелци

Огненият знак на Зодиака, под който се раждат лидерите. Имат пламенен темперамент - изобщо не смятат мъжа за глава на семейството. Партньорите на тези жени често страдат от промени в настроението им. На тази основа редовно възникват скандали.

Само разумни и спокойни спътници, които се ръководят не от чувства, а от разум, могат да устоят на жените Стрелец.

Везни

Жените, родени под знака на Везни, са кавгаджии по природа. Те са мързеливи и не обичат да работят. Мъжете, които мечтаят за спокойствие, хармония и домашен уют, не трябва да разчитат на тях. Съвместният живот определено няма да е рай.

Кои зодии правят най-добрите подаръци?

Риба

Рибите са свикнали да поставят себе си и своите интереси на първо място. Трудно е да се изгради съвместен живот с тях. Тези креативни личности не са готови да правят компромиси и да вземат под внимание мнението на някой друг. Животът под един покрив с такива жени е още един тест за сила.

Лъв

Жените от тази зодия си знаят цената - истинските лъвици не са само по "решение" на звездите. Техният чар може да помогне за създаването на перфектния образ на жената-мечта, но истинските мотиви на жената Лъв са ловът и добрата „награда“ под формата на печелившо гадже. Харизмата им помага да блестят на партита и сред приятелите на половинката си, но когато живеят заедно, мъжете започват да забелязват „хищната усмивка“ и да се оплакват, че се изцеждат последните сили от тях.

Разбира се, Лъвът може да бъде опитомен, но само за известно време - тоест докато се харесат или почувства ползата. Астролозите предупреждават за негативните последици от семейните съюзи с представители на този зодиакален знак, но за ярка кратка романтика такава жена е просто божи дар.

Какво е да обичаш зодия Близнаци?

Козирог

Строгостта и съвършенството на жените Козирог понякога могат да се превърнат в отрицателни черти. Особено често Козирозите показват това по отношение на партньора си, изразявайки претенциите си към любимия.

Такава твърдост и дори жестокост е следствие от невъзможността наистина да се доближите до друг човек и нежеланието да направите отстъпки. Ако все пак сте се влюбили в жена Козирог, опитайте се да развиете нейния духовен свят - образованите Козирози са по-малко склонни да имат дребно или предизвикателно неприятно поведение.

Румяна Иванова
Румяна Иванова Отговорен редактор
Новините днес