Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са най-привлекателните черти на жената според зодията

24 март 2022, 13:30 часа

Според астролозите, зодиакалните знаци оказват много голямо влияние върху характера ни. Според тях можем да предположим дали една жена може да ни бъде истински приятел, добър партньор или да е най-заклетия ни враг. И за да може всеки да прецени с коя от зодиите би си допаднал най-много и кого да избягва, днес ще разгледаме най-привлекателните черти на нежния пол, от всяка зодия.

Жените от зодия Козирог са много забавни, приспособяват се лесно и са много открити. Те могат да бъдат вашия чудесен партньор и да ви подкрепят във всичко, въпреки това, че са работохолици и винаги държат контрола да е в техните ръце.

Жената Водолей би ви дарила с много щастие и ще бъде благодарна и впечатлена от всеки ваш жест, спрямо нея. Помнете обаче, че ако я нараните, няма да ви прости лесно.

Рибите са много интересни личности, чиято компания е много приятна. Въпреки, че външно изглеждат много крехки, вътрешно те могат да са много силни в кризисни моменти.

Жената Овен е много отворена, позитивна и забавна и със сигурност с нея няма да ви е скучно. Трябва да знаете обаче, че най-важно за нея е доверието, така че не го предавайте.

Женската половина на Телците са много резервирани личности, които трудно се впускат в нова връзка. Те са много привързани и обичат силно, което на моменти може да е задушаващо и досадно.

Близнаците, със своята двойнствена природа са много объркващи за останалите. Те могат да бъдат както бляскави и прекрасни, така и много мрачни личности.

Жените от зодия Рак са категорични, те искат единствено да обичат и да бъдат обичани.  Това обаче не означава, че са глупави и че няма да си тръгнат от вас, ако разберат, че само ги използвате.

Лъвицата царица е роден лидер, който не се притеснява и не се плаши от нищо. Както при много хора обаче, на нея й трябва време, за да се отвори пред новите хора в живота си.

Девата се смята за трудно достъпна и това се дължи на нейния перфекционизъм и на това, че е критична към себе си, когато нещо не става така, както тя иска. Извън това обаче, тя е една много талантлива личност.

Везните обичат спокойствието във връзката си и да бъдете обичани от тях е наистина едно върховно усещане. Те са любящи и се раздават много.

Жената Скорпион не спира да изненадва партньора си с различни малки жестове, за да го кара да се чувства обичан. Тя е очарователна, обича да чете и води разговори на различни теми.

Стрелците държат много на своята свобода и на личното пространство във връзката си. Това не означава, че не могат да обичат и да дават всичко от себе си, когато са влюбени.

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес