Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои са най-големите прахосници на ПАРИ според зодията - ХОРОСКОП

02 ноември 2021, 13:28 часа

Нека видим кои са най-големите прахосници сред зодиите и за какво обичат да харчат те според астролозите:

Овен

Овните са родени лидери, затова те инвестират най-вече в създаването на свой собствен бизнес. И от това следва, че сумите не са никак малки, а като излишни разходи можем да отчетем това, че те не проверяват стойността на продуктите в различни магазини, ами купуват от първия.

Телец

Телците разпределят много добре средствата си и дори след като са натрупали значително имущество – те не изпадат в излишни харчове и не хвърлят „пари на вятъра“.

Близнаци

Близнаците имат 2 страни в това отношение. Те ту започват да спестяват усърдно, ту изхарчат всичките си пари за някоя нова щуротия. Непостоянни са. 

Рак

Раците винаги заделят определена сума от бюджета са черни дни. Те са пестеливи, харчат разумно и много рядко се поддават на изкушения.

Лъв

За Лъвовете не можем да кажем, че пестят, защото това е далеч от истината. Те обичат охолния живот и харчат на воля. Често дори не си спомнят за какво са похарчили парите си.

Дева

Девите също обмислят своите покупки, те спестяват за бъдещи планове и не харчат пари за щуротии. Правят си сметката и застилят чергата си според джоба.

Везни

Везните обичат охолния начин на живот, но никога не харчат неразумно. Те спестяват и си позволяват разни глезотийки, но всичко е предварително пресметнато, за да се впише в бюджета.

Скорпион

Представителите на този зодиакален знак също харчат парите си разумно. Те обичат скъпите вещи, но изчакват промоции и оферти, преди да го закупят на по-висока цена. Рядко им се случва да се срещнат с недоимъка, но пък бързо се справят в такава ситуация.

Стрелец

И дума да не става за пестене на пари при Стрелците. Това е техният порок – те са лекомислени и хазартни личности, обичат да залагат големи суми, които после няма как да си върнат. Рядко печелят, а често се случва и да дават пари назаем, които не им биват връщани.

Козирог

Козирозите се стремят към финансова стабилност, работят усърдно, за да могат да си позволят всяка глезотия. И се справят много успешно.

Водолей

Водолеите не обичат показността и не говорят често за пари. Дори да са затрупани с богатства, те няма да го покажат. Не искат да се набиват на очи, залагат на по-семпли облекла и без видни марки. Не дават пари назаем, както и не взимат.

Риби

Рибите са много добродушни и не могат да откажат, когато някой ги помоли за заем. Често обаче този заем не бива върнат и те са на минус заради мекушавата си душа.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес