Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кои мъже сред зодиите са най-добрите съпрузи?

26 август 2021, 08:10 часа

Въпрос на вкус и предпочитание е да избираш съпруга си въз основа на негови качества. Едни дами предпочитат праволинейните мъже, други пък харесват да прекарват време с веселяци и безгрижни мъже. Ето какво можете да очаквате от представителите на различните зодии.

Овен

Той ще ви води на срещи, дори и да сте заедно много години и фазата на сладката любов отдавна да е отминала. Ще се чуватвате отново като на 20.

Трудно е да разсмеете тези ЗОДИИ - те не разбират шегите ви

Телец

Той ще бъде внимателен към промените в настроението ви и автоматично ще забележи, когато нещо ви притеснява. Няма да позволи никой да помрачи щастието ви.

Близнаци

Той ще ви мотивира да следвате най-смелите си мечти и ще ви подкрепя във всичко. Това е изключително важно за една жена.

Рак

Той ще ви помогне с готвенето, почистването и други домакински задължения. Следователно никога няма да почувствате, че правите всичко сами. И винаги ще знаете, че можете да разчитате на него.

Лъв

Той непрекъснато ще ви забавлява, карайки ви да се смеете дори в най-лошия си ден. Не може да има нещастни хора край царя на джунглата.

Дева

Той ще бъде там, каквото и да се случи, и никога няма да ви съди, ако се обърнете към него за съвет. С педантично усърдие ще ви обясни как да постъпите в трудна ситуация.

Везни

Той ще се отнася с вас като с кралица и ще се хвали с вас в социалните мрежи. Как да не сте доволна.

Скорпион

Той ще ви бъде верен и ще ви убеди, че вие ​​сте най-красивата за него винаги и навсякъде.

Стрелец

Той ще поддържа положително настроение, дори и да е наистина в лошо настроение, и ще ви помогне да видите лъч надежда във всяка ситуация. Оптимизмът винаги е важен.

Козирог

Той ще работи усилено, за да гарантира, че ще получите всичко, което заслужавате. Този мъж няма да си почине, докато не види, че сте щастливи.

Тези зодии ВИНАГИ имат нужда от план за действие

Водолей

Той ще ви изненада с приятни и творчески подаръци като стихове и песни, написани специално за вас. Това ще ви ласкае непрекъснато.

Риби

Той ще ви насърчи да споделите чувствата си и ще изслуша търпеливо вашите обяснения за това, което мислите.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес