Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта Таро за седмицата 7 - 13 март

07 март 2022, 00:05 часа

Тази седмица се опитайте да избягвате конфликти – както с другите, така и със себе си, това съветват картите Таро. Моментът не е подходящ да търсите виновните. Просто приемете ситуацията.

Понеделник - Четворка мечове

Необходимо е да запазите спокойствие във всяко едно отношение. Просто оставете всичко - вземете си почивка, изключете телефона си.

По-добре е да го направите сами, защото в противен случай съдбата ще ви принуди - просто няма да се почувствате добре и сами ще решите да се оттеглите.

Коя карта Таро си според зодията и какво е посланието ѝ към теб?

Вторник - Светът

Тази карта показва край на нещо - връзка, проект, ангажимент. Ще останете удовлетворени от резултата. Вероятно ще имате причина да празнувате. Предстои ви дълъг път за постигането на нови цели.

Сряда - Рицар чаши

Този ден ще имате повод да се похвалите с нещо. Направете живота си празник - купете си нова дреха, направете си прическа. Не крийте радостта си от случващото се. Споделете я с другите.

Четвъртък - Седмица чаши

Днес може спокойно да се отдадете на мечтите си и да прогоните рутината. Добре ще ви се отрази гледането на хубав филм или прочитането на интересна книга. Най-хубавите мечти са тези, които се превръщат в планове.

Големият хороскоп за месец март. Какво ви очаква и от какво да се пазите? – част втора

Петък - Шестица мечове

Този ден ще е изпълнен със стремеж към нещо ново: ако е възможно помислете за придобиване на нови знания. Имате нужда от нови хоризонти.

Събота - Десетка жезли

Време е да се отървете от тежестта на задълженията, дълговете, дори и ако те са били взети доброволно. Анализирайте ситуацията и изхвърлете всичко ненужно. Все още ли имате цели или вече сте загубили посоката им? Не позволявайте това да се случи. Вземете живота си в свои ръце. 

Големият хороскоп за месец март. Какво ви очаква и от какво да се пазите? – част първа

Неделя - Шестица пентакли

Тези дни, ако имате нужда от истинска помощ, определено ще я получите, ако можете сами да помогнете на някого, не отказвайте. Разбира се, не бъдете разточителни, помислете за ресурсите - всичко е достатъчно.

Вероятно имате нужда от помощ. Определено ще я получите, но ако и вие самите можете да помогнете на някого, не отказвайте. Разбира се, не е нужно да бъдете разточителни, помислете и за собственото си благополучие.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес