Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта таро за седмицата, 30 август - 5 септември

30 август 2021, 06:22 часа

Според картите таро периодът от 30 август до 5 септември ще донесе мир и решаване на проблемите. Ето какво ни очаква през отделните дни от седмиците според влиянието, което арканите ще окажат върху живота ни.

Понеделник - Петица чаши

Ако вече сте се зарадвали на нещо предварително или сте решили, че даден проблем е разрешен, на този ден ще останете разочаровани. Не крийте поражението си от другите. Бъдете честни и отворени към хората около вас. Само тогава всичко ще върви по план.

Вторник - Петица пентакли

Ситуацията няма да върви по план, ако сте невнимателни към собствените си дела и собственото си благосъстояние. Но ако сте уверени в действията си, тогава пред вас ще се отворят напълно нови перспективи.

Сряда - Императрица

Приемате неуспехите си за даденост. Проявете независимост. Време е да се погрижите за себе си, така че бъдещите ви дни да са изпълнени с мечтаното спокойствие.

Четвъртък - Петица мечове

Не се настройвайте за почивка. Може да се сблъскате с нечии подлости или клевети, изречени по ваш адрес. Ако този път сте готови да отстоявате истината до края, то в бъдеще ще се освободите от подобни ситуации.

Петък - Асо пентакли

Тази карта казва, че е време да започнете да правите планове за бъдещето си и да потърсите варианти за тяхното изпълнение. Направете всичко възможно да придобиете нови знания и да започнете нов бизнес. 

Събота - Страница пентакли

Реагирайте незабавно, когато ви бъде предложена добра сделка, практическа помощ или морална подкрепа. Ще получите шанс, който не сте очаквали.

Неделя - Девет пръчки

Бъдете внимателни и не се разкривайте дори пред хора, от които не очаквате удар. Ако действията ви срещнат неочаквана съпротива от околните, тогава е по-добре да не настоявате и да отложите планираното.

 

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес