Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта таро за седмицата, 25 - 31 октомври

25 октомври 2021, 00:10 часа

Ето какво вещаят картите таро за седмицата от 25 до 31 октомври.

Понеделник - Колелото на късмета

Най-накрая след много изпитания, съдбата ще ви се усмихне! Тази карта е една от най-добрите в тестето. Каквото и да правите, каквото и да предприемате, всичко ще се получи по възможно най-добрия начин. 

Вторник - Асо чаши

Тази карта обещава помощ от небесните сили в любовните отношения, както и във всички въпроси, свързани с отношенията с любимия. Днес е възможно да почувствате прилив на вдъхновение. Денят обещава да бъде много продуктивен и изключително позитивен.

Сряда - Шут

На по-ниско ниво картата бележи началото на нов път към целта. Със сигурност ще постигнете планираното, но се подгответе за факта, че това ще ви отнеме усилия, както и че трябва да насочите вниманието си към потенциалните опасности.

Четвъртък - Магьосник

Тази карта символизира най-голямата сила. Магьосникът знае как да контролира стихиите на природата и собствените си импулси, познава доброто и злото и знае как да поддържа вътрешен мир, независимо от това, което се случва около него.

Петък - Петица жезли

Тази карта не може да се нарече положителна. Тя вещае конфликти. Може да се сблъскате с необходимостта да докажете своята теза, както и да се окажете в ситуация на съперничество или конкуренция. Не са изключени семейни „разправи“ и изясняване на отношенията с колегите по време на работа. Друго значение на картата е вътрешна борба, свързана с преоценка на вътрешните ценности.

Събота - Кралица на чашите

Днес можете да срещнете мъдра жена, която е развила интуиция и пето чувство. Или вие сами ще проявите тези качества. Денят може да бъде свързан с прозрения и получаване на много важна информация - благодарение на външни улики или ваши собствени открития. Обърнете специално внимание на „знаците“ на съдбата, те ще бъдат много красноречиви.

Неделя - Девет пентакли

Тази карта обещава не само удовлетворение, но и положително във всичките му проявления - на емоционално и психическо ниво. Днес ще бъдете доволни от всичко, включително от обкръжението си, както и от себе си. Друго значение на картата е почивка след упорита и ползотворна работа, както и придобиване на независимост.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес