Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта таро за седмицата, 18 - 24 октомври

18 октомври 2021, 00:20 часа

Научете какво вещаят картите таро за седмицата от 18 до 24 октомври. Техните съвети ще ви помогнат да постигнете целите си.

Понеделник - Дявол

Запазете здравия разум. Това ще ви помогне да избегнете досадни инциденти, водещи до големи неприятности и проблеми. Картата предвещава големи промени във всички аспекти на живота.

Вторник - Отшелник

По-добре е да прекарате деня в тишина, да преосмислите ситуацията и да изготвите план за действие. Това ще ви помогне да разрешите с лекота проблемите, с които ще се сблъскате по пътя към поставените цели.

Сряда - Император

Арканата вещае преодоляване на финансовите проблеми и просперитет в живота. Ще успеете да реализирате победа в сложен и заплетен казус.

Ако поемете риск, ще привлечете късмета на ваша страна.

Четвъртък - Умереност

Тази карта насърчава към спокойствие и увереност в себе си. Необходимо е да действате с умереност във всичко, за да постигнете желаните резултати и да не станете заложници на импулсивни действия. 

Възможно е да се окажете във водовъртеж от събития. Не избързвайте с оценяване на ситуацията.

Петък - Глупак

Арканата призовава да се откажете от прибързаността, която може да се окаже разрушителна за вас. Най-накрая ще може да се освободите от съмненията и да направите крачка към целта си. 

Събота - Луна

Доверете се на интуицията си и не бързайте да вземате важни решения. Най-после ще имате възможността да преодолеете всички трудности и да постигнете триумф. 

Неделя - Сила

Тази карта обещава отличен завършек на седмицата. Най-после пречките по пътя към поставените цели ще отпаднат, но при положение, че не се колебаете и работите активно.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес