Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта таро за седмицата (13 - 19 септември)

13 септември 2021, 14:33 часа

Ето какво вещаят картите таро за седмицата от 13 до 19 септември.

Понеделник - Глупак

Денят ще премине успешно, всяко начинание ще носи успех, а проблемите ще се решават без усилия. Важно е да вземете правилното решение, от което зависи съдбата ви.

Вторник - Пет чаши

Денят няма да е особено успешен. Съществува голям риск от разочарование във важни за вас дела или от хора, които са ви скъпи. Очакванията ви няма да се сбъднат. Но не приемайте твърде драматично ситуацията. Всичко е поправимо.

Сряда - Рицар пентакли

Пригответе се за добри новини и финансови приходи. Но вашият успех до голяма степен ще зависи от вашия екип и вашата среда. Опитайте се да привлечете подкрепата на хората, с които работите.

Четвъртък - Шест чаши (обърната карта)

Може да бъдете обезпокоени от събитие, свързано с вашето минало. Това може да бъде или новина от стар познат, или напомняме за дългогодишните ви дългове. Не се страхувайте от миналото.

Петък - Обесеният човек (обърната карта)

Ден, изпълнен с мързел. Изключително трудно ще бъде да направите нещо и по всякакъв възможен начин ще се откажете от решаването на проблеми, които зависят само от вас. Не всичко ще се реши от само себе си.

Събота - Рицар на пентакли (обърната карта)

Денят ще ви изненада с неприятно събитие, което ще засегне материалната сфера. Бъдете готови за интриги от страна на конкурентите. Не ги подценявайте; по-добре бъдете активни.

Неделя - Сила

Този ден може да ви се стори труден, но направете опит да обърнете всяко събитие във ваша полза. Съдбата ще тества силата и издръжливостта ви, но най-важното е, че успешно ще преминете този тест.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес