Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта таро за седмицата, 11 - 17 октомври

11 октомври 2021, 00:20 часа

Ето какво вещаят картите таро за седмицата от 11 до 17 октомври.

Понеделник - осмица пръчки

Опитайте се да намерите вътрешен мир и баланс. Можете да го направите, ако положите усилия. Не се фокусирайте върху неуспехите си. Продължавайте да изграждате стените на собствената ви крепост, която ще ви защити от лошите намерения на околните.

Вторник - Тройка чаши

На този ден е възможно да се почувствате като сред глутница вълци. Променете нагласите си и не позволявайте на никого да ви манипулира. Не допускайте всеки около себе си.

Сряда - Свят

Най-после ще откриете това, което търсите от дълго време. Съдбата ще ви предостави реалната възможност да промените живота си. Не я пропускайте.

Четвъртък - Обесеният човек

Време е да платите за собствените си действия. Приемете всичко с високо вдигната глава, не показвайте страха си пред никого. Предстои ви светло бъдеще и трябва да направите всичко възможно, за да не пропуснете шанса си за мир и щастие.

Петък - Рицар на жезлите

Хвалете себе си и постоянно си припомняйте успехите си. Запомнете, че само вие може да се защитите най-добре от тези, които се опитват да ви навредят. Не се отказвайте от плановете си, колкото и невъзможна да ви изглежда тяхната реализация.

Събота - Луна

На този ден ще трябва да действате внимателно. Избягвайте необмислени действия. Не поглеждайте назад. Ще се наложи да се преборите със себе си, но това само ще ви направи по-силни. Останете верни на принципите и идеите си.

Неделя - Крал на чашите

Забравете за обидите. Не задържайте лошото в себе си, оставете го да ви напусне. Докато носите в себе си такъв тежък товар, няма да можете да продължите напред. Това единствено ще ви накара да се чувствате зле. Денят е благоприятен за размисли и за вземането на най-важното решение в живота ви. Не пренебрегвайте това, което ви носи радост.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес