Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта Таро за седмицата, 11 - 17 април

11 април 2022, 00:05 часа

Картите Таро вещаят интересна седмица. 

Понеделник - Четворка чаши

На този ден ще се потопите в собствените си илюзии, което ще ви помогне не само да се абстрахирате от напрегнатата ситуация, но и да рационализирате собствените си мисли.

Трите ЗОДИИ които ще живеят най-дълго и щастливо

Вторник – Шестица жезли

Картите Таро обещават истински триумф. Вероятно сте преследвали определена цел дълго време и най-накрая сте успели да постигнете това, което сте искали.

Основното нещо, което съветват картите, е да не пропускате шанса си да направите последната стъпка. Ако подходите разумно, ще получите и щедра награда.

Тези 4 зодии най-трудно приемат изневярата

Сряда - Шестица чаши

Според картите Таро съдбата ще ви даде важен сигнал. Вероятно това ще ви помогне да откриете отговора на важни за вас въпроси. 

Четвъртък - Крал чаши

Денят ще е особено напрегнат. Ще трябва да балансирате между няколко спешни задачи. Изходът е само един - да делегирате част от задълженията си на друг човек, но тогава и печалбата, и похвалите също ще трябва да бъдат споделени с него.

Жените от тези зодии мразят да чистят и в дома им винаги цари хаос

Петък - Тройка чаши

Работите много и се притеснявате, което като цяло се отразява зле на благосъстоянието ви. Картата Таро съветва да спрете малко и да си поемете дъх. Без вашето участие нищо няма да се разпадне, но другите ще разберат колко важно е вашето присъствие. Отделете време за себе си и правете това, което обичате.

Събота - Асо пентакли

Днес ще имат късмет, както никога досега. Спечелихте най-дълбокото благоволение на съдбата, така че тя ще ви помогне да разрешите всякакви трудности в близко бъдеще. Не спирайте да се доверявате на интуицията си.

ЗОДИИТЕ, които ще забогатеят този месец

Неделя - Осмица мечове

Тази карта се свързва с унищожаването на илюзиите. В неделя може да възникне ситуация, която ще ви накара радикално да промените възгледите си за живота. Най-вероятно няма да сте готови за такива промени, но ще се наложи да се адаптирате към временните трудности.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес