Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Карта Таро за деня - 30 април

30 април 2021, 08:15 часа

Карта таро за 30.04.2021 - Осем чаши.

Любов

Осемте чаши означават добри новини за някой, който току-що се е разделил с половинката си. Това означава време за изцеление и време, в което да вземете всички разбити парчета от сърцето си. Насладете се на свободата си  и не се обвинявайте!

В обратна позиция, "Осемте чаши" означават, че връзката ви има проблеми, но не сте сигурни как да постъпите. Днес може би просто не ви е ден, а страховете ви са безпочвени. Успокойте се и не правете прибързани решения.

Професионални дейности и финанси

Чашките принадлежат към духовната сфера,но имат отношение и към работа и финанси.Така че, определено, ласото показва, че на този етап, за да подобрите своите дела, е необходимо да се положат известни усилия. Днес обаче определено не сте удовлетворени на работното си място и от работата си като цяло. Умората си казва думата - емоционално сте изтощени и това е нормално за края на работната седмица. Не се отчайвайте - всичко ще се нареди след заслужената почивка.Не трябва да забравяте за духовната сфера. Ако човек успее да нормализира моралното си състояние, всичките му дела ще се подобрят значително. 

Съвет за деня

Слънчевото затъмнение, което е изобразено на картата, символизира, че нови планове, мечти и цели ще дойдат в живота ви! Поставете си нови цели, открийте пред себе си нови хоризонти без да се страхувате - пътуването към достигането им  ще бъде благоприятен и ползотворен  за вас! Днес каквато и промяна да предприемете ще ви донесе удовлетворение! За тези от вас, които ще предприемат пътуване - това ще ви достави удоволствие и приятни срещи, не отлагайте пътуването!

Мирела Данева
Мирела Данева Отговорен редактор
Новините днес