Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво впечатлява противоположния пол?

27 януари 2022, 17:45 часа

Независимо дали е първа или поредна среща, несъмнено искаме да впечатлим отсрещната страна, за да сме сигурни в развоя на нещата. Хората са различни по това какво харесват и дали си допадат, но има някои универсални „отживелици“, които безпогрешно работят.

Зодиите, които са прекалено уверени

Бъдете уверени

Оставете стеснителността си настрана. Хората обичат отворени, смели и сигурни личности, които стъпват убедително, стоят изправено и те гледат в очите. Създайте присъствие, което не може да се забрави. Знайте кои сте и какво искате от живота – не се страхувайте да комуникирате вижданията и плановете си.

Почувствайте се по-уверени с тези 4 лесни стъпки

Целеустременост

Партньор с цели и перспектива е интересен и вдъхновяващ. Не бъдете свободни електрони, за които връзката е най-интересното, което чакате да ви се случи. Мотивирайте партньорите си с хъс и дух.

Без телефони на среща

Не си гледайте в телефона, когато сте заедно навън. Вие сте излезли, за да се опознаете и присъствието на телефон не само пречи на това, но и дразни събеседника ви. Насочете вниманието си към него, бъдете разговорливи, контактни и присъстващи не само тялом, но и духом.

Външният вид не на последно място!

Винаги се грижете за това да сте добре поддържани. Добрата хигиена и външен вид показват себеуважение. Ако използвате парфюм – носете същият всеки път при срещите ви, за да се запечата както спомен в отсрещната страна.

 

Петя Панова
Петя Панова Отговорен редактор
Новините днес