Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво ще донесе месец март на различните зодиакални знаци

23 февруари 2022, 08:10 часа

Овен

Според хороскопа ще получавате подаръци през целия месец. Вероятно дори пари. Късметът ще е с вас във втората половина на месеца. Ще се появи някаква външна помощ. Сега е подходящ момент за реализиране на някакъв творчески или кариерен проект.

Телец

В началото на март може да почувствате безнадеждност, някакво подхлъзване. Към края на месеца ще бъде малко по-лесно. Не си струва да рискувате с финансите. Има възможност да претърпите осезаеми загуби. Взимането на заеми сега също е лоша идея.

Близнаци

През целия месец ще решавате въпроси, свързани с взаимоотношенията: дом, семейство, живот и финанси. Вероятно всичко ще мине добре. Очакват ви изпитания, свързани с илюзии и съблазни. Бъдете бдителни - не се забърквайте в приключения, въпреки че ще бъде трудно.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Да превърнеш 20 долара в повече от половин милион долара за една вечер

Рак

Всичко, което вложите в знанията си - време, пари - ще се изплати в бъдеще. В личния ви живот ще се появят повтарящи се събития от миналото. Това е шанс да хвърлим нов поглед върху старите проблеми и да предприемем някои нови стъпки.

Лъв

Първата част на март ще протече сравнително спокойно, но през втората ви очакват противоречиви ситуации. Ще трябва да направите избор между личните си интереси и тези на другите. Ще има голямо изкушение да се откажете от всичко, но това не е най-добрият изход.

Дева

Ще се чувствате свободни и спокойни. Ако сте на лидерска позиция, ще имате особено трудно време. Особено към края на месеца. Важно е да разберете, че наред с изпитанията, съдбата ви дава шанс да покажете най-доброто от себе си.

ВИЖТЕ ОЩЕДа превърнеш 20 долара в повече от половин милион долара за една вечер

Везни

От една страна, ще ви се даде всяка възможност да се докажете по най-добрия начин. От друга страна ще започнат пречките. Евентуално административни. Ще трябва да се утешите с това, че поне в материално отношение ще получите своето. В началото на март ще ще имате много изпитания.

Скорпион

Във вашата област се активира определен човек, който ще започне да ви "притиска". Той ще засегне вашите интереси, в името на своите. Защитете се от нараняване. Това е особено вярно за скелетната система.

Стрелец

Ще получите свобода на действие. В службата ще намерите нови гледни точки, неочаквани прозрения, как да използвате ресурсите по-креативно и да постигате цели, но вие просто не сте готови.

ВИЖТЕ ОЩЕДа превърнеш 20 долара в повече от половин милион долара за една вечер

Козирози

Това ще е традиционен месец, в който единственото нещо, което изпъква, е конфликтът на егото ви в края на месеца. Мислете, че нечии претенции към вас са всеки път причина да погледнете на себе си обективно.

Кои са ЗОДИИТЕ, на които природата е дала НАЙ-много

Водолей

Това е месецът на творческите прозрения. Сега е моментът за създаване на нови прогресивни проекти. Някои събития ще дойдат много неочаквано. Ще трябва да се адаптирате, осъзнавайки, че някои неща ще напуснат живота ви завинаги.

Риби

В началото на месеца ще трябва да се справите с някои проблеми и въпроси, свързани с грешките ви в миналото. Ще останете недоволни от нещо. Състоянието на неудовлетвореност от факта, че всичко не е перфектно, е характерно за вас.

ВИЖТЕ ОЩЕДа превърнеш 20 долара в повече от половин милион долара за една вечер

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес