Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво представляват бонусите за спортни залози?

14 февруари 2022, 16:10 часа

Благодарение на бързото развитие на дигиталния свят през последните десетилетия голяма част от начините за развлечение и забавление се пренесоха във виртуалното пространство. Хората разпускат чрез устройствата си като играят видео игри, слушат музика или комуникират в социалните мрежи.

Едно разпространено занимание, което също се установи трайно в онлайн света през последните години, са спортните залози и игрите в онлайн залите. Специализирани сайтове като Betano предлагат широк избор от опции за залози в различни спортове като футбол, тенис, баскетбол, зимни спортове, дартс, снукър и много други. Те предлагат набор от възможности или пазари за залагане, сред които краен резултат, двоен шанс, следващ гол и т.н. Разнообразието е ключов елемент в онлайн залаганията и един от факторите за преимуществото на онлайн залите над класическите букмейкъри. Друг есенциален фактор в подобни платформи са бонусите за спортни залози, които подобряват потребителското изживяване и са изключително популярни сред играчите.

Една от най-често срещаните промоции е началната оферта или бонус за добре дошли. Тя е насочена към нови клиенти, на които тепърва предстои да започнат да играят. Целта й е да увеличи първия депозит на играча, за да може той да се наслади на повече залози. Промоцията за първи депозит е ключова и за онлайн залата, тъй като е един от основните начини за привличане на нови клиенти чрез атрактивни бонуси.

Началният бонус за спортен залог в Betano е в размер на 100% от сумата на първия депозит. Това означава, че ако играчът направи депозит от 100 лв, ще получи още толкова под формата на бонус пари, и ще разполага с общо 200 лв за спортни залози. Максималната сума на бонуса достига до 300 лв. Като допълнение, букмейкърът предоставя и безплатен залог, който е активиран на втория ден след първия депозит. Размерът на безплатния залог зависи от размера на депозита, а максималната сума е 30 лв. при депозит над 100 лв.

Следващата интересна промоция за спортни залози в Betano се нарича Мисии. Играчите в залата получават различни мисии в зависимост от тяхната активност, които трябва да изпълняват, например да бъде поставен определен залог на определен пазар с конкретен коефициент. При успешно изпълнение на мисията, играчът ще спечели награда, като например бонус или безплатен залог. По този начин при печеливш залог играчът ще получи не само печалбата си, а и допълнителната награда от завършената Мисия.

За любителите на акумулаторите или Acca, Betano предлага специална промоция наречена Асса Бонус. Акумулаторът е тип залог, който се основава на няколко резултата. Именно в това се намира и разковничето на този бонус. Играчът трябва да постави множествен залог на от 4 до 20 селекции и при печалба ще бъде възнаграден с допълнителен бонус от залата. Залозите трябва да бъдат направени преди началото на мачовете и с минимален коефициент от 1,50 за всяка селекция, за да бъдат валидни за промоцията. Асса бонусът важи за определени събития във футбол и баскетбол, както и за конкретни основни пазари.

MatchCombo е друга интересна промоция, която не носи бонус за спортни залози, но предоставя нова възможност за комбиниране на залог. Чрез MatchCombo играчът може да комбинира различни пазари от един и същи мач и то в един залог. За целта, на първо място трябва да се избере конкретно събитие, например мач между Ливърпул и Нюкасъл. След това, играчът има възможността да филтрира наличните за комбинация пазари, например краен резултат, голмайстор и брой корнери и да ги добави към своя фиш, за да направи MatchCombo комбиниран залог. Минималният брой пазари, които могат да бъдат селектирани е 2, а максималният 7. Комбинирането на селекциите означава и комбиниране на коефициентите, така че играчът има възможността да натрупа значителен коефициент и то само чрез едно спортно събитие.

Спортните бонуси определено са атрактивни и интересни. Те увеличават възможностите за игра, както и за печалба, но за да могат да се възползват от тях, играчите трябва да се запознаят с правилата и условията на всеки бонус и промоция в залата.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес