Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво я очаква всяка зодия през втората половина на МАРТ (Част 2)

09 март 2021, 10:46 часа

Везни

Везните ще се радват на грижи и внимание, от страна на половинката си. Това ще ги зарежда изключително много с положителна енергия и ще се чувстват безкрайно щастливи.

Скорпион

През втората половина на месеца много от представителите на зодиака ще научат приятна новина, свързана с поява на бебе в семейството. Периодът е благоприятен за сключване на сделки, дори и сключване на брак.

Тези 4 зодии ще са най-щастливи през март

Стрелец

Стрелците ще имат прекалено голямо самочувствие през март. Няма обяснение за това тяхно поведение. Дори не бихме казали, че съществува предпоставка да се чувстват така „могъщи”. Ще им се наложи обаче да се върнат обратно на земята. Надяваме се, приземяването да е безпроблемно.

Козирог

Тази зодия ще се радва на късмет през целия март, включително и последните две седмици от месеца. Повече ще бъдат грижите за семейството, но и по-големи ще са изненадите от живота.

За какво всяка зодия зодия е най-добре да си харчи парите

Водолей

Водолеите ще бъдат заети с организационна дейност през втората половина на месеца. Те ще бъдат отдадени на семейството си. Ще се замислят сериозно за външния си вид и ще успеят да направят желаните промени.

Риби

Рибите ще бъдат сполетени от вдъхновение и творчески ентусиазъм. Ще творят почти неуморно и това ще им доставя значително много радост. Ще се чувстват полезни за околните. Ще успяват да предизвикват усмивки.

Част 1 - четете ТУК :)

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес