Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво да очакват Водолеите до края на август?

12 август 2021, 07:55 часа

Нека видим какво могат да очакват представителите на зодия Водолей до края на август. 

Съединението на Меркурий и Слънце, което се случи в последния ден на юли в 7-ми дом на Водолей, ще бъдете благословени с небесно посредничество. Този месец ще бъде лесен, в който ще бъдете много по-търсени в очите на вашите близки. Тъй като Слънцето се противопоставя на вашия знак, ще имате място да правите това, което трябва, без да се нуждаете от оправдание.

В допълнение към тази слънчева сила, Марс ще преминава през знака на Дева във вашия 8-ми дом през целия месец. Това може да бъде леко неудобен транзит, тъй като вашата пестеливост и нужда от харчене се сблъскват един с друг. Марс в 8-ми дом става импулсивен и пренебрегва системния подход на Девата към финансите. Осмият дом също се занимава с възстановяване и транзитът на Марс може да причини безразсъдна нужда да се върнете към задачите си. Така или иначе, този транзит е за крачка назад, дори и да не ви се иска.

Друго голямо влияние от Марс е квадратът, който ще направи с лунните възли от 7-ми до 14-ти. Миналия септември започнахме нов възлов цикъл, когато Северният възел влезе в знака на Близнаци. Това се случи във вашия 5-ти дом, което означава, че може да сте почувствали значителна промяна в начина, по който трябва да се справите със себеизразяването си. Този сезон на Лъв ще бъде ключов момент за това развитие, тъй като Слънцето в Лъв носи нашето осъзнаване на нашата идентичност и как се представяме.

Новолунието в Лъв, което се случва във вашия 7-ми дом, вероятно ще ви накара да се почувствате секси и желани. За необвързаните представители на зодията това е отличен момент да отидете на среща, тъй като ще се откроявате от тълпата. От друга страна, Водолеите, които вече имат връзка, ще подлудят партньорите си. Всичко това звучи добре и забавно, но има нещо, което трябва да имате предвид. По време на това Новолуние Уран, който наближава половината от 7-годишния таурийски цикъл, ще квадратира Луната във вашия 4 дом. Транзитът вероятно бавно се отклонява от промяната на вашето жизнено положение.

Месечното пълнолуние ще се случва във вашия собствен знак, което ви позволява да покажете най -добрите черти на вашата личност. По това време може да се почувствате ободрени. Едно нещо, което е важно да знаете, обаче, са вашите проблеми с идеализма. Въпреки че Пълнолунието е катализатор на много завършвания и трансформации, трябва да проявите търпение и да избегнете прекалено фиксиране върху това, което не върви според вашите планове.

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес