Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво да очакват Рибите през тази година?

10 януари 2022, 15:35 часа

2021 беше година на самоанализ и носталгия за вас, Риби. Всъщност може дори да се почувствате претоварени като видите хороскопа си за годината. 2022 е годината, в която ще бъдете възнаградени за всички трудности, през които преминахте. 

Любов

Тази година се чувствате много по-уверени и живи в кожата си! В крайна сметка 2022 г. започва с преминаването на Юпитер през Риби, фокусирайки цялото състрадание и изобилие на Юпитер върху вас. Това ще ви донесе толкова много вълнуващи преживявания, както в любовта, така и в живота. Важен момент в любовния ви живот ще настъпи около края на април. Тогава Юпитер ще обедини силите си с Венера в Риби, като умножи романтичните вибрации и ще ви запознае с нови приятели и ще засили топлината в любовния ви живот.

Кариера

Около средата на май Марс ще влезе в Риби, започвайки невероятно амбициозен транзит, който ви тласка към успех. Вместо да се обезкуражавате от събитията, които се подреждат срещу вас, ще се почувствате мотивирани да се докажете. Може да очаквате сериозни работни предизвикателства през октомври. 

Себе си

Без ограничение, 2022 г. може да бъде годината, в която ще откриете кои сте и какво обичате в живота! Юпитер ще прекара годината, преминавайки и излизайки от Риби, носейки само хубави емоции. Когато Юпитер обедини силите си с Нептун, около средата на април, може да имате момент на себеоткриване, който да е важен за вас.

Източник: stylecaster.com

Иван Иванов
Иван Иванов Отговорен редактор
Новините днес