Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво цвете си според зодията си

20 май 2021, 23:10 часа

Жените са нежната половина на човечеството, и като такива всяка от нас има цвете, което спада към зодията ѝ и олицетворява характера ѝ. Вижте и вие кое цвете сте според зодиакалния си знак.Интересно е.

Зодия Везни: роза

Ти притежаваш класическа красота; имаш афинитет към философията, поезията и изкуството; обичаш да се обграждаш от прекрасни неща; не толерираш несправедливостта и жестокостта.
Зодия Скорпион: хризантема

Ти си страстна, зашеметяваща личност; осъзнаваш сексапила си и го използваш хитро; потайна си и това ти помага често в житейски ситуации, в които по-добре да запазиш дискретност.
Зодия Стрелец: нарцис

Ти си цветна, нестандартна, мечтателна; притежаваш вродена мъдрост; носиш късмет на себе си и на хората около теб; имаш въображение, което зареждаш пълноценно чрез емоциите, които изживяваш ежедневно.

Зодия Козирог: карамфил

Ти си решителна и категорична; притежаваш силна воля; умееш да управляваш и организираш нещата си правилно и приоритетно; упорита си и никога не се отказваш от желанията си, преди да ги осъществиш.
Зодия Водолей: орхидея

Ти си любопитна и изобретателна; понякога хората те възприемат както ексцентрична, но това се дължи на факта, че ти просто не умееш да бъдеш обикновена и посредствена; ти винаги се открояваш и запомнили те веднъж, човек трудно би могъл да те забрави.

Зодия Риби: лилия

Ти си уравновесена и спокойна; умееш да балансираш между напрежението и хармонията, така че те да не ти се отразяват негативно; добър слушател си.

Зодия Овен: орлови нокти

Ти си роден лидер, естествено привличаш с грацията и чара си околните, дръзка и решителна; силна, за да се справи с всяко предизвикателство; винаги намираш иновативни решения на проблемите си.

Зодия Телец: мак

Ти си ефирна; обичаш фините неща в живота; имаш усет към стила и детайлите; създаваш на събеседниците си чувство на спокойствие и комфорт.

Зодия Близнаци: лавандула

Ти си социална, активна, щура; експресивна; обичаш да споделяш вдъхновението и идеите си с хората около теб и това действа още по-благоприятно на креативността ти.

Зодия Рак: акантус

Ти си чувствена, емоционална, отговорна; имаш много силна интуиция и тя никога не те подвежда; най-щастлива и заредена се чувстваш заобиколена от семейството и близките си любими хора.

Зодия Дева

Ти си топла, щедра, открита, прекрасен оратор; вдъхваш респект, доверие и увереност в хората, които общуват с теб; обичаш да си център на вниманието и определено имаш правилна стратегия как да се изкачиш до върха.

Зодия Лъв: слънчоглед

Ти си топла, щедра, открита, прекрасен оратор; вдъхваш респект, доверие и увереност в хората, които общуват с теб; обичаш да си център на вниманието и определено имаш правилна стратегия как да се изкачиш до върха.

Мирела Данева
Мирела Данева Отговорен редактор
Новините днес