Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какво цвете да подарите на любимата си според зодията (Част 2)

17 февруари 2021, 14:52 часа

Цветята са нещо уникално красиво, вдъхновяващо и зареждащо. Когато подарявате цвете на любим човек, винаги се съобразявайте с неговата зодия. Това ще ви гарантира избора на перфектния букет, с който да оставите без дъх получателя му.

Везни

Те не харесват традиционните неща и това важи с пълна сила и за цветята. Фини и аристократични натури са и предпочитат нестандартното. Много от представителите на този зодиакален знак не се престрашават да отглеждат цветя. Ако сте решили обаче да ги зарадвате с букет, заложете на растения, чиито цветове са наситени и лилави.

Скорпион

Скорпионите са едни от най-загадъчните хора. Те са цветни личности, които са открити почитатели на растенията. В техните домове ще срещнете редки екземпляри. Няма да сбъркате, ако им поднесете божури.

Стрелец

При тях нещата са много плаващи. Както ги гледате спокойни и сдържани, така могат да се превърнат в импулсивни и свръх емоционални. За тях цветята не само трябва да радват окото, но и да са гордост. Обичат големите букети, които трудно успяват да поберат в прегръдките си. Привърженици са на калиите.

Какво цвете си според зодията

Козирог

Несравнимо сдържани, безкомпромисно трудолюбиви, тези хора рядко се заемат да отглеждат цветя, но решат ли да го направят, е на професионално ниво. Полагат неимоверно много грижи, така че растението да се чувстват добре в дома им.

Обожават гербери, лалета, а дори и карамфили.

Водолей

Това са хора, които не спазват никакви етикети. Те винаги имат свое собствено мнение за нещата. Позитивни и с чувство за хумор, те обичат растенията, но не са привърженици на отглеждането им. Белият люляк може да ги усмихне веднага. Теменужките ще ги накарат да се почувстват истински специални.

Нежна като Орхидея, чиста като Лотос - какво цвете си според зодията (част III)

Риби

Потайнствени до безобразие, Рибите са най-мистичната зодия. Никога не можете да уловите настроението им. Правят всичко по един необикновен начин. Винаги са в търсене на дълбокия смисъл на живота. Привърженици са на ароматните цветя. Букет от мимози или лилии ще ги усмихне широко!

Част 1 - четете ТУК :)

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес