Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какви сте в любовта според първата буква на името ви - част втора

26 август 2023, 10:18 часа

В любовта всеки е различен – обича по своя си начин, изразява чувствата си по свой начин, иска да бъде обичан по определен начин. И въпреки разликите, има и доста прилика между хората. Вижте какви сте в любовта според първата буква от вашето име:

П – привлечени сте от партньори, които са забранени по една или друга причина, както и от лоши момчета/момичета. Имате нужда от мистерия в любовта, за да се чувствате щастливи. За съжаление, често ви се случва да изгубите интерес, когато партньорът ви ви докаже, че ви обича и не се интересува от никой друг.

Р – в началото на връзката сте готови на компромиси, но с течение на времето имате все по-малко желание за това. Вашето търпение се изчерпва, когато не получавате това, което очаквате от половинката си.

Жените, които носят тези 3 имена, са перфектни във всяко едно отношение

С – вие сте искрени и весели хора, които копнеят да обичат и да бъдат обичани. В любовта сте щедри, но и имате нужда от получавате. Харесвате хора, които на пръв поглед са по-студени, но с течение на времето започвате да губите интерес към тях.

Т –около вас обикновено има много обожатели. Вие сте магнетични и обичате да флиртувате. За вас е важно партньорът ви да не спира да ви се възхищава на ума и красотата.

Ф – правите всичко възможно, за да имате дългосрочни връзки, в които с лекота се отдавате на партньора си. Не ви е трудно да вземете решение да се разделите с човек, който е агресивен и конфликтен.

Х – обичате да прекарвате свободното си време с половинката и да ходите на театър, кино, концерт и вечеря след/преди събитието. Имате нужда човекът до вас постоянно да ви показва и доказва своите чувства.

Ц – когато се влюбите, сте готови на всичко, за да бъде връзката ви максимално дълга. Обичате да се грижите за човека до себе си.

Ч – вие издигате партньора си на пиедестал, но в същото време не сте готови да се откажете от флиртовете. Може да имате сериозна връзка, но в същото време може и да изневерите на половинката си.

Топ 30 на най-смешните имена в България

Щ – за вас е важно да имате интимен партньор, който ще подобри репутацията ви и ще се опита да ви направи по-добър човек. И най-вероятно ще успее.

Ю – вие имате доста енергия, богата фантазия и силно вярвате в истинската любов.

Я – изразявате любовта си свободно и сте склонни да взимате рискове решения, когато стане въпрос за интимния ви живот.

Първата част от статията четете тук:

Ралица Солакова
Ралица Солакова Отговорен редактор
Новините днес