Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какви са хората с резус фактор отрицателен

03 април 2022, 12:20 часа

Кръвта е един от най-важните компоненти на вътрешната среда в човешкото тяло. Тя е изградена от множество структури и химикали. Кръвта се дели главно на такава с положителен резус фактор и кръв с резус фактор отрицателен.

Хората с кръвен отрицателен резус фактор са различни. Те са специални защото…

Брад Стайгър е известен американски изследовател по паранормални явления. В едно от изследванията си той забелязал интересна особеност у хората с отрицателен Rh фактор в кръвта. Те не били много чести...

За да е по-точен, този учен предположил, че хорта имат специална генетична заложба "Хомо сапиенс" и приел, че може да са потомци на извънземни раси.

Оказало се, че според законите на генетиката можем да наследяваме само черти, които са имали нашите предци. Последното изключва ситуации на мутация. Това значи, че ако човек и маймуна произхождат от един и същи прародител, то тяхната кръв ще е съвместима.

Оказва се, обаче, че всички примати са имат положителен резус фактор...

Как и откъде някои хора имат отрицателен резус фактор? На какво се дължи?

Излиза, че тези хора са потомци на други прародител. Предполага се, дори, че такива може да не са от нашата планета.

Има ли потомци на извънземни с резус фактор "-"?

Оказало се още, че най-висок брой носители с отрицателен Rh фактор, тоест към 30%, са испанските баски. Техният произход и до днес си остава загадка. От източен произход са израелските евреи, етиопските черни евреи и самаряните. За всички тях процентът на отрицателен кръвен Rh фактор са по-големи от тези на други народи. Последните едва достигат 1%.

Оказва се, че и предимно лечители, медиуми, хора с необичайни заложби и ненадминати умствени способности са също с отрицателен кръвен резус фактор.

Съществуват 4 кръвни групи

Всяка от тях притежава различен състав, различно количество протеини в кръвни клетки, различен брой бактерии в тялото. Учените предполагат, че първите хора на планетата ни Земята, които били с отрицателен Rh фактор, са съществували още преди 35 хил. години.

Общи характеристики на хората с Rh фактор отрицателен:

Те са с по-високо IQ от хората с „положителен резус фактор“;

Те са с по-ниска телесна температура от останалите;

Емоционално и психически са много по-издръжливи;

Много пъти са с отличителен червен цвят на косата;

Те са чувствителни към топлина и не харесват студа;

В повечето случай са със зелени, сини или светлокафяви очи;

Още един любопитен феномен у тези хора е бременността;

Хората с отрицателен фактор кръвен Rh не могат да се клонират по никакъв начин.

Любопитното е, че ако майката е бременна и има отрицателен резус, то имунната система на тялото й атакува плода, приемайки го за чуждо тяло. Ето защо такива жени трябва да приемат специални лекарства през цялата бременност, чиято цел е да потискат имунитета и по този начин да могат да износят своите бебета.

Защо тялото на жени с отрицателен резус фактор атакува децата им?

Това е така, защото организмът им ги приема за "непознати", „чужди“.

В заключение:

И до днес няма отговор на тази загадка, но се работи по теорията, че хората с отрицателна кръвна група са потомци на "извънземни".

Факт:

Археолози са открили голям брой текстове от древността, сред които и произведения на изкуството. В тях се описват странни същества, които са идвали на планетата ни!

Екатерина Георгиева
Екатерина Георгиева Отговорен редактор
Новините днес