Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Какви лъжци сте според зодията?

15 август 2022, 22:40 часа

Няма човек на този свят, който да не е излъгал поне веднъж в живота си. Ако някой твърди обратното - то със сигурност не казва истината! Разбира се, че има разлика от това да бъдеш патологичен лъжец и да спестяваш определени факти, за да не нараниш някого. Истината обаче е една и рано или късно излиза наяве.

Някои хора са умели лъжци и трудно бихте могли да ги хванете в крачка. Докато други въобще не умеят да лъжат и на лицето им е изписано, че не казват истината. Ето кои са най-умелите и най-недодяланите лъжци според зодията.

Овен

Те имат огромно его и инстинкт за самосъхранение, който ги подканва да изричат лъжи в ситуациите, когато не им изнася. Способни са да излъжат, за да постигнат целите си, но не го правят за сметка на някого. Честно казано лъжат само, когато е необходимо и ситуацията го изисква. Разбира се, не очаквайте да направят саможертва в името на някого и трудно ще си признаят, ако бъдат хванати в крачка.

Телец

Техният инат е всеизвестен и никога няма да си признаят, че грешат. Няма да се поколебаят да излъжат, ако това ще ги приближи до крайната им цел. Впоследствие ще си намерят сериозни аргументи, с които да оправдаят това свое действие, но в крайна сметка истината е една - не казват цялата истина и го правят само когато наистина се налага и ножът е опрял до кокала.

Зодиите които са обречени на страдание през втората половина на август

Близнаци

Могат да изопачават истината, както им е удобно. Доста приказливи са и обичат да си украсяват историите, за да изглеждат по-интересни и да се представят в най-добра светлина. Не могат да пазят тайни и вътрешно ги изяжда тази мисъл. Когато научат нещо пикантно - бързат да споделят с най-близкия си човек. Разбира се, ще добавят нещо от себе си, за да бъде по-завладяваща историята.

Рак

Като най-лоялния и грижовен знак в зодиака, те са готови на всичко, за да защитят близките си. Макар да мразят лъжата, то понякога премълчават истината в името на близките си. Това бреме им тежи и трудно понасят товара на лъжата.

За какво ЛЪЖАТ най-често всички 12 зодии

Лъв

Лъвът обича да бъде център на вниманието и е готов на всичко, за да задържи светлините на прожекторите по-дълго върху себе си. Често историите, които разказват приличат на пълна лъжа, но са толкова увлекателни, че не обръщаме особено внимание на достоверността им.

Дева

Дева е сред най-големите противници на лъжата. Казват каквото мислят и не се страхуват от последиците. В много редки случаи ще премълчат истината и то само в моменти, в които наистина са възпрепятствани да го направят. Те предварително са анализирали плюсове и минусите от думите си.

Везни

Като най-дипломатичния знак са готови да излъжат в името на доброто. Стига да бъдат убедени, че думите им ще подействат в положителна насока и биха могли да променят живота на околните към по-добро, те са способни да прекрачат границата на истината. За съжаление не са добри в това и често биват хващани в крачка.

Кои ЗОДИИ лъжат най-много

Скорпион

Те не вярват на никого и постоянно поставят думите на другите под съмнение. Имат нужда от доказателства за всичко, но това не означава, че не послъгват в живота си. Дори напротив - способни са да сготвят най-мръсната лъжа, за да си отмъстят, ако са били наранени. Ще анализират внимателно нещата и ще изберат най-подходящата лъжа, с която да постигнат целите си.

Стрелец

Родените под знака на Стрелец мразят лъжата и рядко прибягват до нея. Натоварва ги прекалено много и знаят, че най-лесният начин да заспиш, е, когато си с чиста съвест и нямаш какво да криеш. Стремят се да живеят честно и откровено, дори това да им струва повече, отколкото могат да платят!

Козирог

И Козирог са от "честните" представители на зодиака. Не са добри лъжци и честно казано рядко го правят. Може би заради това лесно ги хващат, тъй като не премислят добре нещата и имат доста пробойни в историите си, които ги уличават в измама. Чувството им за вина понякога е по-силно от тях и в крайна сметка си признават всичко, без да бъдат притискани от никого.

Зодиите, които обичат завинаги

Водолей

Те са добри разказвачи и обичат вниманието на околните. Някои от представителите на този знак могат да си съчинят невероятна история, която да няма нищо общо с реалността. Обичат да клюкарстват и ако имате тайни, то по-добре не им ги споделяйте, защото рискувате целия свят да разбере историята ви!

Риби

Те са твърде чувствителни и не обичат лъжата. Стремят се да бъдат честни и ако излъжат, ще е само от добри намерения

Гергана Йорданова
Гергана Йорданова Отговорен редактор
Новините днес