Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Каква ЛЮБОВ те чака според месеца ти на раждане

11 ноември 2020, 10:45 часа

Месецът от годината, в който сме родени, никога не е случаен. От това зависи каква зодия сме, какъв характер ще имаме, а и какви ще сме в любовта, както и ще ни върви ли в този аспект от живота. Вижте каква любов ви чака според месеца от годината, в който сте родени:

ЯНУАРИ: В любовта нещата ви се получават малко трудно. Обикновено трябва да мине много време, за да обикнете някого или да му се доверите напълно. Хубавото е, че когато търсенето приключи, успявате да създадете здрава и дълга връзка, а често пъти първата такава се превръща и във вашето семейство за цял живот.

ФЕВРУАРИ: Няма по-големи романтици от хората, родени през февруари. Вие сте много внимателни към любовта, опитвате се да не сте много настоятелни и чакате отсрещния човек да привлече вниманието ви. Обичате да флиртувате, обичате вниманието и рядко оставате без някой обожател, който да ви угажда на всичките прищевки. Имате късмет в любовта!

МАРТ: Малко сте недоверчиви към повечето хора, които се опитват да грабнат сърцето ви. Трябват ви много доказателства, за да се почувствате спокойни и да се доверите. Когато това стане обаче, връзките ви са много пъстри, авантюристични и изпълнени със страст. Семейства създавате на по-късен етап от живота си, а дотогава предпочитате внимателно да изберете своя партньор.

АПРИЛ: Винаги има поне двама души, които се борят за сърцето ви. Не знаем как го правите, но чарът ви е неустоим. Обичате кратките връзки, мечтаете за дълга само тогава, когато вече сте се наживели достатъчно. За щастие – нямате никакви проблеми, когато моментът настъпи и лесно намирате своята половинка в живота.

МАЙ: Вие сте много романтични, много емоционални и обичате изключително силно. Искате един партньор, но истински и за цял живот, пред това да имате много безмислени връзки. Създавате много здрави и щастливи семейства, защото в любовта винаги имате късмет.

ЮНИ: Не си падате по сериозните отношения, предпочитате по-емоционалните и страстни връзки, които ви дават адреналин и никога не ви дават да скучаете. Като магнит сте за противоположния пол, което прави започването на нова връзка изключително лесно за вас. Имате си стандарти в любовта и винаги държите на тях.

ЮЛИ: Вашата сила е любовта! И то тази истинската и за цял живот. Създавате много здрави семейства, писано ви е да имате повече от две деца и семейната идилия за вас продължава през целия ви живот. Много хора искат да са на вашето място и да имат вашия късмет с партньор за цял живот.

АВГУСТ: Понякога малко трудно откривате правилния човек и често минавате през редица от разочарования. Въпреки това имате силен дух и никога не се отказвате да откриете истинската любов. Рано или късно тя се появява и с нея забравяте всичко, през което сте преминали. Така че късметът е на ваша страна, въпреки всичко.

СЕПТЕМВРИ: Имате много високи изисквания към партньорите до себе си, което често означава, че трудно намирате правилния човек за вас. Може би трябва да помислите, че не е нужно човек да е перфектен, за да го обикнете. Имате много страст във връзките си и не забравяйте, че много хора търсят и не я намират. Доверете се на инстинктите си!

ОКТОМВРИ: Имате много ухажори, обичате да флиртувате и да се забавлявате. За вас любовта не е сериозна тема, особено преди 30-те години. Затова чакате правилния човек да се появи, но никога не го търсите на всяка цена. Докато другите се притесняват да не останат сами, вие се забавлявате и извличате най-хубавото от живота и любовта.

НОЕМВРИ: Няма по-хубаво от това да имате късмет в любовта и тя да идва при вас, без да правите нищо. Е, много хора могат да ви завидят за късмета. Имате много здрави връзки, бързо намирате партньори и в любовта сте пълни отличници!

ДЕКЕМВРИ: Понякога се налага да минете през много любови, за да откриете истинската. Но в крайна сметка винаги успявате да създадете здраво и щастливо семейство, да имате деца, да имате дом, да градите бъдещето си заедно с човека, когото обичате и това да ви прави много щастливи. Големи сте късметлии в любовта.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес