Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Каква е мечтаната сватба за всяка зодия (част 1)

21 март 2021, 11:00 часа

Сватбите несъмнено са голям ангажимент и същевременно съкровена мечта за всеки влюбен. Безбройните традиции, ритуали и специални дати се подбират внимателно и се организират в съответствие с желанията на младоженците. В съвременните култури двойките търсят креативни и обширни начини да планират сватбата си, тъй като това е идеалната възможност да покажат своя творчески вкус. Астрологията играе огромна роля в определянето на вашата личност и стил, въз основа на дванадесетте зодии. И така, тук е посочен вашият идеален стил сватба в зависимост от зодията.

Овен

Представителите на този зодиакален знак са креативни и огнени. Те не се страхуват да опитат нови неща и винаги са готови да поемат рискове. Така че, тази двойка винаги ще има желание да организира бляскава сватба, която е наравно с последните тенденции в бранша. Те не са тези, които следват традициите, особено ако това е денят на сватбата им! Тогава всичко е позволено.

Телец

Телците биха харесали винтидж атмосфера на сватбата си. Те биха искали да направят семпла и уютна сватба само с най-близките си хора, които ги уважават и обичат. Цветята и светлините могат да бъдат добра тема за сватба за Телците, тъй като те са любители на пленителната красота.

Близнаци

Представителите на този знак вярват в създаването на нови неща, събрани от няколко сватбени стила. Те предпочитат да черпят вдъхновение от различни сватби, а може би дори понякога от филми и книги, за да създадат мечтаната си сватба. Те също така се стараят да включат предпочитанията на партньора си наравно със своите в сватбения план.

Рак

За Раците сантименталните песни трябва да бъдат задължителни на сватбата им. Тяхната сладка и чувствителна душа изисква сватба, която не е прекалено бляскава, но е достатъчно приятна, за да се помни цял живот. Те биха искали да я опростят, защото гостите им са основният фокус.

Лъв

Лъвовете биха се възхищавали на велика и блестяща сватба със сложни детайли, които резонират с тяхната идентичност. Те смятат, че сватбите винаги трябва да бъдат с екстравагантна атмосфера и затова няма да правят компромиси, когато става въпрос за включване на всички изискани елементи в сватбата им. Все пак за тази сватба трябва да се говори седмици, дори месеци наред.

ПРОЧЕТЕТЕ ВТОРАТА ЧАСТ ТУК!

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес