Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Каква е ЛЮБОВНАТА фантазия на всяка зодия

06 януари 2022, 14:15 часа

Всеки човек има своите фантазии в любовен аспект. Не всички обаче са склонни да ги разкрият, но астролозите издават някои тайни на отделните зодиакални знаци. Нека видим какво се крие в ума на всяка зодия в любовно отношение:

Овен

Овенът има възможността да осъществи всичките си фантазии и често се възползва от този факт. Те са свързани предимно с доминиране и предварително създава съблазнителния си образ, в който по-късно ще се превърплати.

Телец

Представителите на този знак във фантазиите си представят най-различни луксозни места, на които да изпитат удоволствие. В мислите им се нареждат романтични вечери, нежни масажни и много страстни моменти с половинката. За тях това е идеалното преживяване.

Близнаци

Близнаците не се задоволяват само с частица от цялото. Те желаят да получат всичко наведнъж и за да им угоди, партньорът им трябва да е не по-малко страстен от тях. Тайни срещи, при които всички задръжки падат, са част от много им любовни фантазии.

Рак

Фантазиите на Раците са свързани със знаменитости. Те доста често сънуват как разговарят със своя идол, а след това пристъпват към осъществяване на техните желания. Те също така обичат да пресъздават различни филмови сцени, които винаги завършват с хепи енд.

Лъв

В мислите на Лъвовете не съществуват граници и задръжки. Те разпределят ролите си и действат като по сценарий.

Дева

Девите биват малко по-сдържани в любовен план, но в мислите си наистина мечтаят да открият човека, който ще им помогне да се отпуснат и истински да се насладят на всичките си фантазии.

Везни

Везните изискват от партньора си да е с привлекателен външен вид и да няма задръжки в любовно отношение. Затова и повечето им фантазии се осъществяват бързо.

Скорпион

Скорпионите пресъздават най-различни доминантни сцени във фантазиите си, като след това задължително ги осъществяват. Те обичат грубата игра, в която са жертви.

Стрелец

Фантазиите на Стрелците са свързани с изпитването на нови усещания на непознати места. За тях удоволствието в джунглата е мечта, която само чакат да осъществят.

Козирог

Козирозите мечтаят за партньор, който може да им даде забава и удоволствие в едно. Те не фантазират за когото и да било, а за човека, в когото са влюбени.

Водолей

Във фантазиите на Водолеите пък често има непознати за тях лица, тъй като те не искат да поемат отговорността от действията си. Те мечтаят за отношения без емоционална привързаност. 

Риби

Рибите мечтаят за нежни и романтични отношения, в които всеки да получава неописуемо удоволствие. Те реализират всяка своя фантазия.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес