Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как люлякът променя енергията в дома ви и наистина ли привлича любов и верни приятели?

08 октомври 2023, 17:00 часа

Красивият и ароматен люляк е желан гост във всеки двор. Сега е идеалното време да засадите това чудесно цвете във вашата градина с неговите божествени аромати и цветове. Но какво ще се случи в дома ви, ако имате люляк?

Люлякът се смята за истински амулет срещу негативната енергия. За да се предпазите вие и вашите близки от зли сили, засадете люляци по фасадата на вашия дом. Това древно вярване има за цел да създаде защитен енергиен щит около вашия дом.

Кой град е известен като „града на люляците“ в България?

Според езотеричните учения, люлякът, растящ във вашата градина, може да подпомогне проявата на скрити таланти. Това е особено важно за хората в творчески професии, тъй като люлякът може да донесе вдъхновение и работен ентусиазъм.

Семействата, които имат люляк в градината, се наслаждават на приятелство и любов в обилни количества. Любовта никога не ги напуска, а приятелите са винаги до тях.

6 причини люлякът да не цъфти и какво да предприемем

Дори ако нямате възможност да засадите люляк в градината си, можете лесно да промените атмосферата в дома си, като засадите това уникално цвете. Дори ако само вземете букет от люляк във вашия дом, ще усетите как животът ви се променя към по-добро, твърдят езотеричните учения.

Денис Витанов
Денис Витанов Отговорен редактор
Новините днес