Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да запазите страстта според неговия зодиакален знак

06 април 2017, 13:30 часа

Сериозните отношения сближават двойките, но в повечето случаи, убиват страстта. Зодиакалният му знак се е погрижил да даде информация и за тази част от съзнанието му, която поддържа страстта да не угасне.

Овен, Скорпион и Риби

Обичат винаги да бъдат приоритет номер едно и да получават възможно най-много внимание. Най-важното за тях е да знаят, че са специални и няма никой друг, който да успее да отвлече вниманието ви. Обичат предизвикателствата, за това им осигурете такива в спалнята ви. Внимавайте борбата за наградата да не продължи твърде дълго, тъй като ще изгубят интерес и услията ви ще отидат на вятъра.

Дева, Лъв и Водолей

Ако сте благословени с такъв човек до себе си, би трябвало да знаете колко властни и нетърпеливи са те. Позволете им да доминират във връзката и да определят как искат да се случват нещата. Можете да предложите ролеви игри, в които вие да сте в позицията на жертва. Това винаги би им доставило удоволствие.

Телец, Рак и Стрелец

В повечето случаи, обичат да са в ролята на пазители. Харесва им да знаят, че вие сте слабата и имате нужда от тяхната помощ и закрила. Повтаряйте им колко благодарни сте, че ги имате до себе си. Страстта за тях не се свързва само с леглото. Романтиката е много по-завладяваща. Предпочитат да прекарат нощта в романтична вечеря на свещи с много ласки и страстни целувки.

Близнаци, Везни и Козирог

Най-важното за една връзка, според тях, е любовта и доверието. Никога не пропускайте възможен момент да покажете чувствата си. Изразяването на любовта ви е най-правилният подход за задържане на страстта при тези представители от зодиакалния знак. Мразят да бъдат сами, така че се опитайте постоянно да запълвате свободното им време и да опитвате нови неща заедно. Харесват приключения и ако във ваше лице, открият своя вечно търсещ дух, всеки ден ще бъде като първа среща.

Actualno.com
Actualno.com Отговорен редактор
Новините днес