Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да украсим дома си за Нова година, за да привлечем късмета?

09 ноември 2021, 16:18 часа

Мнозина вярват, че ако украсят дома си правилно за Нова година, ще успят да спечелят благоразположението на основния символ на следващите 12 месеца. Ако и вие сте от тези хора, със сигурност ще ви е интересно да разберете какво точно трябва да направите.

Предстоящата 2022 години ще премине под знака на Синия воден Тигър.

Имайте предвид, че той е изключително щедър знак, покровителстващ тези, които не се страхуват да признаят своите грешки и недостатъци. Символът на 2022 г. обаче обича простотата и естествеността. Не забравяйте това, когато украсявате дома си за празника.

Не пропускайте и да направите основно почистване на къщата, преди да започнете с украсата. По този начин няма да има пречки за положителната енергия. След това трябва да решите къде да поставите елхата. Ако я сложите в центъра на жилището си, това ще укрепи имунната ви система.

Изберете южната част на помещението, ако се нуждаете от признание в обществото, а източната от благополучие в семейството.

За повишаване на работното място, включително и за получаването на по-висока заплатата, трябва да поставите елхата в северната част. За успех на любовния фронт поставете коледното дръвче в западната част на дома ви.
Символът на идващата година - Тигърът не понася нищо цветно и червено. Заложете на украса в бяло, сребристо, златисто, светло синьо и синьо, както и в сиво и цвят аква.

Не забравяйте за фигурката на тигъра, за да покажете на повелителя на годината, че е почитан и уважаван в дома ви. Тогава той със сигурност ще изпълни желанията ви.

Таня Станоева
Таня Станоева Отговорен редактор
Новините днес