Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да разберете, че новият човек е вашият кармичен тест?

09 октомври 2024, 17:00 часа

Не е тайна, че съдбата обича да си играе с хората. Понякога тя поставя трудни предизвикателства, но друг път може да ни възнагради щедро. Вселената събира и разделя хората, давайки им ценни уроци. Най-често човек не може да разбере защо му се дават приятели, колеги и дори непознати. Изненадващо, всички те пряко засягат живота ни. Ето ка да разберете, че вашият нов човек е кармичен тест.

 

Срещите не са случайни: Защо срещаме конкретни хора

Още: Турски астролог: За тези 3 зодии октомври месец е КАРМИЧЕН

Срещаме хора с причина. Според концепцията за синхроничността събитията, които изглеждат случайни, всъщност имат дълбок смисъл и са свързани помежду си. Психиатърът Карл Юнг твърди, че синхронните събития възникват, когато външните събития съвпадат с вътрешните преживявания или състояние на човек. Така, когато се срещаме с определени хора, това може да не е случайно, а резултат от синхроничност, където нашето вътрешно състояние или нужди съответстват на определени характеристики или качества на тези хора. Например, ако имаме нужда от подкрепа или съвет, може случайно да срещнем някой, който има необходимите знания и опит, за да ни помогне.

 

Какви са хората на съдбата

Много хора смятат, че някои срещи са предопределени от съдбата, докато други се превръщат в просто абсурдна случайност, но това не е така. Всеки, когото срещнеш по пътя си, е човек на съдбата. Не трябва да разделяте личностите на тези, които са ви донесли полза и тези, които са ви обидили или причинили болка. Всеки от тях е учител, но всеки има свой собствен начин на преподаване. И на едни оставаме благодарни, а други мразим цял живот. Но трябва да помислите кой от тези хора е успял да ви даде по-важен урок и тогава ще разберете, че може би благодарение на страданието, което сте преживели, сте станали по-силни, по-умни и по-внимателни. Ако всичко в живота винаги беше добро, хората нямаше да могат да преживеят дори счупена чаша. Така че не се ядосвайте на тези, които са ви обидили, защото това е просто тяхната роля в живота ви и те не са виновни за това.

Още: Путин е разтревожен за реинкарнацията си и се опитва да изчисти кармата си: Детайли от срещата му с шаманите

 

Човекът е кармичен тест: как да разберем

Много народи вярват в силата на кармата, затова се опитват да правят по-малко лоши неща и ако все пак съгрешат, се подготвят за възмездие. Разбира се, не съдът ги наказва, а самата съдба. На едни праща болест, на други бедност, на трети готви фатална среща. Така наречените кармични изпитания са важна част от живота. Често се налага да изпитваме същите емоции, които сме причинили на други хора, това се нарича ефект на бумеранга. Кармата може да не ви застигне веднага, а например в следващия живот, но нейните уроци стават много болезнени, но напълно разбираеми. Ако изглежда, че сте третирани несправедливо, помислете за това, може би вие самите някога сте правили това.

По този начин срещите с хора могат да бъдат дълбоко смислени и да ни помогнат в нашето личностно развитие и себеоткриване, дори и да изглеждат случайни на пръв поглед.

Още: Съдбовен месец: Зодиите, които ще се изправят пред последствията на миналото

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес