Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да продължите напред след раздяла?

05 февруари 2023, 20:11 часа

На всеки човек в живота се е случвало поне веднъж да прекрати дълга връзка, изпълнена с любов, поради различни причини – разстояние, друг човек, непрекъснати скандали.

Може да си дадете известно време да преодолеете болката, но това не може да продължава вечно. Нужно е да предприемете стъпки, за да продължте живота си в положителна посока и да дадете възможност на хубавите събития да ви се случат.

Тези 4 зодии се възстановяват най-трудно при РАЗДЯЛА

Как да продължите напред?

Вашият опит е важен

Дайте си време на потъгувате. Каквото и да ви се е случило, важно е да потвърдите скръбта си. Това просто означава да осъзнаете въздействието, което това събитие е оказало върху живота ви. Само така ще се освободите от старите чувства и ще може да продължите напред.

Това не е състезание

Естествено е да сравнявате ситуацията си с тази на другите, но разбитото сърце и скръбта не са конкуренция. Дайте си нужното време.

Как да се справите с разбито сърце?

Намерете път към себе си

Преминаването през голяма загуба или промяна може да ви накара да се почувствате малко неуверени в себе си и това кои сте всъщност. Можете да направите това, като се свържете с тялото си чрез упражнения, прекарване на време сред природата или свързване с вашите духовни и философски вярвания.

Напишете какво чувствате

След като сте имали известно време да останете насаме с чувствата си, воденето на дневник може да ви помогне да ги организирате по-добре и да ви даде шанс да се освободите от всички емоции, които може да ви е трудно да споделите с другите. Напишете какво чувствате, за да продължите напред.

 

Сашка Христова
Сашка Христова Отговорен редактор
Новините днес