Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как да изберем спално бельо, за да привлечем любов, пари и късмет?

15 февруари 2023, 20:11 часа

Спалното бельо играе важна роля в привличането на късмет, любов и финансово благополучие. Ние прекарваме около една трета от живота си в леглото по време на сън, така че е важно да изберете правилното спално бельо, така че да има благоприятен ефект върху вашето биополе.

Най-важното е спалното бельо да ви харесва. Ако, когато погледнете леглото си, не се появи желание бързо да легнете и да се завиете с одеялото, това не е нормално. Също така, за да увеличите енергията, трябва правилно да перете и изсушавате дрехите.

Избор на цвят на спалното бельо

Първото и най-важно нещо е да вземете решение за цвета на вашия комплект. Изборът на цветове е този, който формира по-голямата част от позитивните енергийни потоци, които ви захранват с късмет и изпълват стаята и къщата с позитив.

Тъканите за спално бельо, които ви гарантират здрав сън

Черното спално бельо изпълва стаята и живота на хората със спокойствие.

Червеното бельо привлича пари и късмет в работата и бизнеса. Важното е да не е много червено.

Белите комплекти са добри за укрепване на връзките. Това е идеалният избор за влюбени двойки. Не забравяйте просто да следите свежестта на такова бельо.

Сините комплекти са чудесни за тези, които работят усилено интелектуално. Съзнанието под въздействието на този цвят се рестартира много добре.

Зеленият цвят също възстановява силата, но вече физическа. Това е идеалният цвят на бельото за тези, които ходят много или спортуват.

Виолетовите тонове са подходящи за тези, които се нуждаят от силна интуиция. Този нюанс събужда вътрешните ни способности и помага да намерим себе си в този живот.

Спално бельо топ 7 съвета при покупка

Жълтото бельо повдига настроението и подобрява енергията в цялата къща, привличайки щастие.

Розовото е най-романтичният цвят. Перфектен за тези, които са влюбени и искат да укрепят отношенията си.

Оранжевото бельо е идеалният избор за креативните хора.

Сивото е неутрално. Не избирайте изцяло сиво бельо, тъй като то няма да повлияе по никакъв начин на вас и живота ви.

Небесно синият цвят е подходящ за тези, които са много уморени на работа и много нервни. Това е студен успокояващ нюанс, който перфектно възстановява нервната система за една нощ.

Избор на модел

Моделът играе огромна роля. Етническите мотиви и природните теми са най-подходящи за спално бельо. Карето е най-добре да се използва само в този случай, ако не нощувате вкъщи.

Други полезни съвети

Перете бельото по-често. Две седмици е идеалният момент прането да натрупа отрицателна енергия и видимо да се замърси.

Гладете дрехите след пране. Термичната обработка убива микробите и като цяло има благоприятен ефект върху енергийния фон.

Според знаците най-добрите дни за смяна на бельото или купуването му са петък и събота. Най-лоши дни са понеделник и сряда.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес