Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Качествата на жените от зодия Водолей

06 май 2021, 08:00 часа

Жената Водолей може да бъде истинска загадка.

Брилянтна, страстна, очарователна и странна, тази жена от въздушния знак обитава царството на идеите. Тя често отдава повече внимание на сложните визии на утопичното общество и как тя вярва, че нещата „трябва да бъдат“, отколкото на това как в действителност са.

Личността на Водолея не отговаря на никакви обществени стандарти. Тя предпочита да живее по периферията и винаги мисли нестандартно. Тези жени често са мотивирани от социална справедливост и желание за промяна, силно желаещи да допринесат за културната промяна, особено по въпросите за бедността, световното здравеопазване, равните права и реформата в затворите. Жената Водолей ще се появи на протести, ще подпише петиции, ще активира лидерството и ще организира срещи за обучение на групи от хора, обединени от обща кауза - защото тя се грижи изключително много за тежкото положение на човечеството и иска да направи каквото може, за да помогне да се подобрят нещата, по възможност – в световен мащаб.

Въпреки че се опитва да помогне за спасяването на света, на жената Водолей може да ѝ липсва съпричастност към най-близките приятели и семейството. Тя може да не е търпелива и изслушаща и вероятно не е тази, на която инстинктивно се обаждате посред нощ, когато трябва да поговорите с някого. Показването на интензивни емоции от други хора често я кара да се чувства неудобно и понякога тя погрешно смята уязвимостта на другите за слабост. Много от приятелствата й са чисто интелектуални; тя обича да е част от разгорещени разговори и дебати за политика или религия. Водолеите могат лесно да говорят с всеки, за всичко и са склонни да имат много приятели от различни социални групи.

Жените Водолеи излъчват студен блясък, като хладното, бледо сияние от далечна звезда. Въпреки че те може да седят точно до вас, понякога създават усещането, че душите им са на хиляди светлинни години.

Могат да са топли, чувствени и ангажирани партньори, но само ако изпитват истински чувства.

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес