Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Жените МАНИПУЛИРАТ мъжете точно с ТЕЗИ 5 изречения

08 юли 2022, 20:40 часа

Много от жените, а и не само, си служат с манипулацията поради ред причини - да придобият блага, да влязат в ролята на жертва, да им се угоди, да вменят вина на другия и т.н. Истина е, че много жени манипулират мъжете си, а кои фрази са най-често използваните при такива ситуации, вижте в следващите редове.

“Ти никога не ме разбираш” или “Никой досега не ме е обичал толкова много”

Първата фраза има за цел мъжът да почувства вина, че не оценява и разбира, а и дори че не обича достатъчно половинката си и подбужда стремеж в него към промяна. Така той започва да приема повече мнението й, да изпълнява желанията й и т.н. Втората фраза пък служи за вдъхновение на мъжа да продължи да се доказва и да показва любовта и уважението си по всякакъв начин.

Тези 4 зодии никой не може да манипулира

“Бившият ми се справяше по-добре” или “Мислех, че си по-добър, но съм грешала”

Първата фраза жената използва, за да накара мъжа да се подобри и да попадне в едно мислено състезание с нейния бивш. Втората фраза се използва много често при разправии и има за цел да разкрие разочарованието на жената, да засрами мъжа, че се е провалил в нейните очи, а тя е имала много високи очаквания за него.

“Ти си най-добрият, с когото съм правила секс. Досега никога не са ме карали да се чувствам по този начин”

Това съвсем очевидно галене на егото е доста успешна манипулация от страна на жените, тъй като те повишават самочувствието на мъжа толкова много, че за него няма значение думите искрени ли са или има нещо скрито зад тях. Обикновено жените получават всичко по този начин. Едва ли някой мъж отказва прищявката на половинката си след тези думи.

Емоционална манипулация - как да разпознаете и избегнете

“Не се чувствам пълноценна без теб” или “Трябва да се радваш, че съм с теб, защото сам не можеш да се справиш с нищо”

И двете фрази отпращат към самочувствието на мъжа, но едната значително го повишава, докато другата има за цел да принизи мъжкото его и обикновено жената повишава самочувствието си по този начин.

“Откакто сме заедно си станал много по-красив. Никоя досега не те е обичала толкова, не мислиш ли да предприемем по-сериозна крачка?” или “Дадох всичко за теб, а ти още не си ми предложил. Не искаш ли да ти бъда съпруга?”

И двете фрази имат за цел да подтикнат мъжа към действие и най-накрая той да постави пръстен на ръката й, но едва ли точно тези токсични манипулации ще имат някакъв положителен ефект.

Ивайло Григоров
Ивайло Григоров Отговорен редактор
Новините днес