Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Жена намаза косата си с майонеза! Няма да повярвате какво се случи!

26 юни 2021, 15:29 часа

Дамите доказано са суетният пол. Те изключително много държат на това визията им да е безупречна. Не е тайна, че прическата винаги е на почит. Ако жената има суха, изтощена и непокорна коса, то със сигурност изпитва затруднение да я приведе в нормален вид.

Много е вероятно нищо да не е в състояние да повлияе на прическата, без значение дали става въпрос за процедури, извършвани у дома или такива, на които дамите се подлагат в специализираните фризьорски салони.

Какво да направите в подобна ситуация?

Майонеза – тайната за невероятно красива коса!

Истина ли е това? Възможно ли е един такъв хранителен продукт, с който сме свикнали да гарнираме всякакви ястия, да окаже положително въздействие върху косата?

Гъста, дълга и красива коса с тази натурална маска

Може и да не сте се интересували, но майонезата успява да похрани и възстанови сухата коса. Ако редовно я използвате като маска, вие ще си гарантирате едно безупречно подхранване. Веднага след като я нанесете и престоите известно време с нея, косата се разресва много по-лесно и можете да оформите перфектната прическа.

Знаете, че в майонезата се съдържа много зехтин и яйчен жълтък. И двете съставки взимат активно участие при направата на домашните маски за коса. Тук обаче те са комбинирани в едно и вършат чудеса.

За предпочитане е сами да си приготвите майонезата. Ако обаче нямате време или желание, съвсем спокойно можете да ползвате и готов продукт, закупен от магазина.

От вас се изисква да нанесете соса така, както маската и да сложите шапка за баня. За да въздейства още по-добре върху косата, увийте с кърпа. Дръжте около 20 – 30 минути и след това измийте старателно с шампоан.

Домашна маска за растеж на косата, която ще ви ИЗУМИ!

Изсушете и оформете косата така, както желаете.

Ако правите маската редовно, положителната промяна ще настъпи скоро. Пробвайте и се уверете сами, че майонезата е най-великата маска, успяваща да подхрани дори най-сухите и изтощени коси!

Мария Стратиева
Мария Стратиева Отговорен редактор
Новините днес