Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Изненадващият знак, че някой всъщност е вашата сродна душа

24 юли 2023, 16:36 часа

Според експертите по връзките, когато срещнете сродна душа, да бъдете подбудени и подтикнати да растете всъщност може да бъде голяма част от уравнението.

Защо трябва да очаквате вашата сродна душа да ви задейства

Един от най-големите признаци, че сте срещнали сродна душа, е да се чувствате сякаш сте тласкани към израстване. Те са там, за да ви научат на нещо за (вашия) живот.

Коя е перфектната сродна душа за всяка зодия

Ние винаги растем, развиваме се и се трансформираме и най-добрите взаимоотношения ще ни тласнат в посока на растеж към нашето подобрение. И обратното, можем несъзнателно да задействаме други, като ги подтикнем също да растат.

Когато започнете да идентифицирате своите емоционални задействания (често чрез задействане от вашата сродна душа), това е начинът, по който започвате да работите отвъд тях. Да се развиваме лично, означава да растем чрез нещата, които ни предизвикват най-много. Душите ни копнеят да направят това, и нашите сродни души са хората, които ни дават възможност да го направим, като задействат нашите проблеми, за да можем да ги осъзнаем и да създадем различна реалност.

Въпреки че не винаги е лесно, това е невероятно възнаграждаващ процес на учене. Така че в този смисъл сродните души наистина идват в живота ни, за да ни научат на нещо и да насърчат израстването ни.

И не забравяйте, че сродните души могат да бъдат романтични, но те също могат да бъдат приятели, семейство, учители и можете да имате повече от една.

Как да работим през нея

Това, което прави връзката със сродна душа, е фактът, че можете да преминете отвъд проблемите, които се задействат, като вместо това изберете любовта.

Съзнателните двойки ценят растежа, защото знаят, че това е тайната за поддържане на връзката жива. Въпреки че растежът е плашещ (защото ни отвежда в неизвестното), двойката е готова да се стреми към израстване.

Така че, ако откриете, че сте в етап със сродната си душа, когато често се задействате един друг, не се страхувайте да се облегнете на това. Станете любопитни и ще започнете да откривате (и да се отървавате от) самите неща, които продължават да причиняват проблеми във връзката ви.

Бъдете много честни със себе си относно вашите задействания и как реагирате на тях. Дори ако този подход изглежда груб първоначално, ще ви помогне да се научите да бъдете по-състрадателни към себе си.

По същия начин, желанието да погледнете вашите минали и настоящи проблеми в рамките на една връзка и да се изправите срещу тези основни системи от вярвания е пътят към нова реалност на връзката.

Зодиите, които са сродни души

Нищо от това не означава, че трябва да останете в бурни или нещастни връзки за неопределено време, Напротив, въпросът е, че или ще излекувате връзката и ще се насочите към по-здравословни начини на връзка един с друг, или ще вземете уроците, които е трябвало да научите и се излезете от връзката по-силни и по-мъдри.

Ако сте мислили, че никога няма да бъдете предизвикани от вашата сродна душа, тази новина трябва да дойде като добре дошло облекчение. Взаимоотношенията със сродни души могат да бъдат отключващи, да, но без тях нямаше да имаме катализатора, който растежът и разширяването изискват във взаимоотношенията.

Петя Недева
Петя Недева Отговорен редактор
Новините днес