Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Искате ли да изглеждате перфектно в очите на мъжа? Обърнете внимание на тези 8 неща

26 март 2021, 11:30 часа

Наблюдава се непрекъснат стремеж у дамите да уловят възхитените погледи на околните и да се къпят в комплименти. Струва си да се каже, че понякога усилията остават неудовлетворени и причината се крие в тези важни подробности.

1. Топченца по плата на дрехите

Захабената дреха изглежда небрежно и откровено евтино. Ако сте я видели в гардероба си, можете да я отделите за вилата или да я освежите със специална машинка за премахване на топчетата.

2. Постоянно използване на торби и чанти за пазаруване

Голямата, обемиста и непривлекателна чанта е добра за пазаруване в близкия магазин. Ако планирате да отидете на работа, тази опция определено не е препоръчителна.

3. Дрехи, които не ви подхождат

Дрехите винаги трябва да отговарят на вашите параметри. Ако дрехите очевидно не са вашия размер, за каква привлекателност във външния вид можем да говорим.

4. Бял цвят на дрехите

Бялото е класика, която винаги е актуална във всичко. Такова облекло винаги привлича вниманието, ви позволява да освежите визията си. Много неща, обаче, с времето придобиват неприятен сивкав или жълт оттенък. Веднага щом забележите, че не можете да върнете продукта в първоначалния му цвят, отървете се от него.

5. Тесни дънки

Много е важно да купувате дрехи с точния размер и правилната дължина.

6. Намачкани дрехи

Ако просто нямате време за постоянно гладене, оставете дрехите да изсъхнат на закачалка след пране. Те ще изсъхнат правилно и външният вид определено няма да повдига въпроси.

7. Наличието на стърчащи конци по дрехите

Ако видите закачени места, които се появяват най-често на чорапогащник, време е да си купите нов чифт. Такъв досаден пропуск моментално разваля цялата визия. Ако има много надърпани конци върху плата, просто се отървете от продукта.

8. Разтегнат панталон на коляното

Ако видите, че панталоните са разтегнати, тъканта не приема първоначалната си форма, по-добре е да откажете да носите такъв съмнителен продукт. Разтегнатите дрехи веднага се свързват с небрежност и неподреденост.

Всеки от нас знае тези нюанси много добре, но те често се изплъзват. Опитайте се да избягвате подобни пропуски, поддържайте дрехите си спретнати и ще направите точно впечатлението, което искате. В противен случай ще ви смятат за мърлява и мързелива.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес