Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Хората с имена, започващи с тези букви, не са съвместими с вашия зодиакален знак

01 декември 2022, 06:25 часа

Ето кои хора с какви имена не са съвместими с вашата зодия

Овен

Овенът не обича конкуренцията, монотонността и скуката. Самоуверени, импулсивни са, трудно им е да пазят тайни. Да не общуват с хора с имена, започващи с: К, Г, Н и Ч, ку, ха, на.

Телец

Телците не обичат натрапчивите хора, както и спорещите и несподелящите тяхната гледна точка. Не обичат суетността, драстичните промени. Лошо съвместим с хора с имена с: Д, М, Т, да, ме, мо, ти.

Близнаци

Близнаците не търпят критика, нетактичност и обичат да са сред хора. Те реагират негативно на ограничения, бавни и потайни хора и е трудно да изградят отношения с хора, чиито имена започват с букви: Д, Х и срички хо, ху, чу, ду, ди.

Рак

Ракът е една от най-мистериозните зодии. Реагира непоследователно. Често им е невъзможно да се контролират. Без контакти с онези, чиито имена започват със срички: ха, го, С, Ш.

Лъв

Лъвът трудно разпознава нечие превъзходство. Те са взискателни към другите и към себе си, отличават се с благоприличие и увереност.

Да не общуват с хора с имена с букви и срички: И, У, Е, Ви, Не, По, Р.

Дева

Девите са умни, спретнати и свестни. Те изтъкват своите недостатъци на другите, рядко правят комплименти, критикуват. .Дисхармонията на Девата ще се усети при онези, чиито имена започват със срички: Ж, Д, Ч, Н.

Везни

Везните са бавни и дълго размишляват при вземането на решение. Хората с имена Лора, Лука, Лиза, Анджелина или Марина могат буквално да „довършат“ несигурните Везни.

Да не общуват с хора с имена на: да, лу, ле, ло, чу, Ч, Т, М.

Скорпион

Скорпионите имат добре развито шесто чувство, те са упорити, скъперници на емоции, взискателни по отношение на другите. Без контакт с тези, чиито имена започват с: К, Г, Н, П, Р.

Стрелец

Това е целеустремен, самоуверен знак от зодиака, който иска да има време да постигне много в живота. Но в същото време Стрелците са егоисти и отмъстители. С хора с имена в срички: ха, на, ча, ку, ка, ки, ча, ру, ро, та, ти, ту, ти да не общуват.

Козирог

Това е упорит и понякога жесток знак. За Козирозите собствената им репутация е най-важна. Без контакти с онези, чиито имена започват със срички: да, ло, ти, на, не, до, ю, но, ху, хо.

Водолей

Водолеят е харизматичен и позитивен знак с творчески таланти. Не обичат, когато им се поставят условия и се указва какво и как да правят. Най-трудно ще им бъде да се разбират в общуването с хора, чиито имена започват с: А, И, Е, Д, М, Т.

Риби

Милосърден, чувствителен, очарователен знак. Най-много проблеми могат да им донесат хората с имена на: ве, во, ка, ха, на, Ч, К, С.

Десислава Михалева
Десислава Михалева Отговорен редактор
Новините днес