Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Готови ли сте за гонене на демони на живо?

30 октомври 2015, 12:27 часа

"Екзорсистът" е един от най-страшните филми на ужасите в историята на Холивуд. Вероятно защото в основата му лежи истинска история.

Къщата, в която преди 66 години 12 свещеници се опитват да избавят 14-годишния Роланд Доу от обладаност, и до днес се намира недалеч от Сейнт Луис. И тази нощ тя ще се окаже в центъра на вниманието.

Къде ли са отишли злите сили, напуснали бедното момче? Може би те и до днес населяват този призрачен дом?

Точно това възнамеряват да изяснят от тв Destination America, която е част от научния канал Discovery. В навечерието на Хелоуин екипът на шоуто Ghost Asylum ще се отправи в тази къща, в която за първи път в историята на телевизията ще бъде организиран сеанс по екзорсизъм в пряк ефир.

"Изгнанието на злите сили от къща протича съвсем различно, отколкото от човек – казва продуцентът и създател на шоуто Джоди Товай. – Обладаният човек може да се разпознае по физическите изменения в неговото поведение и външния вид. С къщата се случва нещо подобно. Сигурни сме, че къщата е живо, дишащо същество и ни предстои да видим нещо необичайно по време на сеанса по екзорсизъм, ако, разбира се, успеем."

Антония Михайлова
Антония Михайлова Отговорен редактор
Новините днес