Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Фразите, които работят безотказно при всеки мъж!

26 юли 2022, 08:15 часа

Съществуват универсални начини да погалиш егото на всеки мъж.​

Наистина, донякъде всичко е индивидуално, само че все пак има пет фрази, които са в състояние да подлудят всеки един мъж!

Представителите на силния пол също обичат комплиментите толкова, колкото и дамите. Чудиш ли се обаче как да не допуснеш грешка и да подбереш подходящата фраза? Ето „вълшебните“ фрази, които работят безотказно при абсолютно всеки един мъж.

"Чувствам се в безопасност с теб"

Всичко е съвсем елементарно и просто: мъжете обожават да ги караме да се чувстват специални и силни, сякаш са рицари в блестящи доспехи. Именно затова ако му кажеш, че си спокойна и се чувстваш добре, когато си до него, моментално той ще усети, че именно ти си тази жена, която той желае да бъде близо до него.

„Виждам колко си… и не разбирам как е възможно другите да не го забелязват“

Мястото на многоточието можеш да запълниш с някое от положителните му качества, което харесваш наистина. Със сигурност ще му направи впечатление, че си съумяла да видиш неговата най-добра страна, а не само този образ, който самият той се опитва да създаде.

"Какви яки кецове имаш!"

Да, кецове, риза, тениска… каквото и да е! Прави му подобни комплименти, защото те ще подхранят неговото чувство за стил. Тук нещата стоят по следния начин: няма смисъл мъжете да си правят комплименти за външния си вид един на друг – това не ги ласкае особено... Затова ти разчитат само на комплименти от момичетата. Дори и похвала за визията му, която може да ти се стори съвсем небрежна и елементарна, е в състояние да стопли сърцето му.

"Ще те подкрепям винаги"

В никакъв случай не бива да си мислите, че мъжете са бездушни. Понякога те искат да мислим и вярваме в това, но истината не е такава! Те също се нуждаят от грижа и любов. За тях най-ценното нещо е да знаят, че има жена, която винаги е готова да ги подкрепи, изслуша и разбере. Независимо какво се случва. Напомняй му често колко високо цениш вашата връзка и че дори и целият свят да е срещу него, ти ще си на негова страна.

„Би ли ми помогнал с…“

Да потърсиш помощ от него също е вид комплимент. Мъжете винаги с готовност ще кажат „разбира се“ и ще побързат да се притекат на помощ, да са полезни. По този начин се чувстват значими и важни.

Анита Найденова
Анита Найденова Отговорен редактор
Новините днес