Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Филър увеличил устните на британка тройно и се взривил пред очите на лекаря

12 ноември 2021, 09:42 часа

Жителка на Великобритания, решила да уголеми устните си в козметична клиника, разказва за страшните последствия от процедурата.

27-годишната Алекс Оукли от Кент платила 150 паунда за инжектиране на един милилитър пълнител в устните. Скоро след процедурата дясната част на горната й устна се надула тройно, причинявайки непоносима болка и затруднявайки говора на жената, пише Mirror.

По препоръка на лекаря младата жена започнала да налага лед върху проблемния участък но това не дало резултат.

„Дясната част на устата ми побеля от липса на кръв и беше парализирана. Това беше най-силната болка в моя живот – истински нощен кошмар – описва своите усещания Оукли. Две седмици след инжекцията британката отишла в друга частна клиника, където платила 2000 паунда за отстраняване на филъра. По думите й, когато устната й била прободена от иглата, пълнителят избухнал пред очите на доктора.

„Дадоха ми антибиотици и обезболяващи, а също взеха материал за анализ. Тестовете показаха, че по време на процедурата в устната е внесена инфекция“, разказва британката.

Към момента Оукли се е възстановила напълно. Тя препоръчала на читателите на изданието да подхождат отговорно към избора на козметични клиники за избягване на подобен опит.

 

Антония Михайлова
Антония Михайлова Отговорен редактор
Новините днес