Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Фатални: Жените с тези имена могат да побъркат мъжете

29 септември 2023, 22:18 часа

Психиката е структурирана по такъв начин, че най-привлекателното за нас ще бъде това, което е познато и разбираемо от детството някъде на несъзнателно ниво. Бабините питки винаги ще бъдат най-вкусни, независимо в какви ресторанти със звезди Мишлен ходите.

При различните асоциации, които се отнасят до взаимоотношенията, психиката работи по абсолютно същия начин. Вероятно сте чували, че мъжете винаги се влюбват в жени, които донякъде напомнят на техните майки. Черти на характера, нещо неуловимо в изражението на лицето или в смеха, начин на говорене. При имената, които изглеждат привлекателни и дори секси за мъжете, ситуацията е абсолютно същата.

Жените, които носят тези 3 имена, са перфектни във всяко едно отношение

И в този случай най-привлекателните имена са познати и дори класически. Така, че в литературата и във филмите учителят или учителката да се казва така. При учителките, разбира се, това ще се получи само ако тя е добра и грижовна. И това е още един важен момент, който си струва да запомните, когато измисляте уникално и необичайно име за дъщеря си. Ето кои са най-привлекателните женски имена, които могат да побъркат мъжете: 

Екатерина - името Екатерина е почти като културен код. От Екатерина II до Катюша. Името е много традиционно и разбираемо. Според значението на името Екатерина,  жените с това име са активни, упорити и интелектуални. Доста дружелюбни и способни да изграждат комуникации дори с не най-приятните хора.

Анастасия - това име е едно от 10-те най-популярни имена още от 80-те години на миналия век. Модата не му влияе. Анастасиите са весели, меки, доверчиви и грижовни. Най-често са с ярък външен вид и доста енергични.

5 женски имена, които доказано отблъскват мъжете. Всеки трябва да ги знае!

Виктория е, разбира се, победа. Име, което идва от Древен Рим. Активна и независима. Целеустремена и уравновесена. Тя може да бъде взискателна при избора на средата си.

Мария - няма име с по-дълбока история. Жените с това име са с много силна воля, въпреки че първоначално може да се възприемат като много нежни и уязвими. Мария е много добродушна, честна и отговорна.

Наталия - това име става популярно благодарение на Лев Толстой и на практика никога не излиза от мода. Наталия е волева, жизнерадостна и със силна воля. Тя има развита интуиция и богато въображение.

Ако името ви не е в този списък, не се разстройвайте. Все пак привлекателното име не е гаранция за симпатии и със сигурност не е обещание за дълга и продължителна връзка. За да развиете близки отношения с мъжете, е важно да сте зряла, интересна личност, със силно адекватно самочувствие, с умение да общувате без манипулации и интриги, да сте реализирани в професията или поне с желание да се развивате. И, разбира се, да искате да имате връзка.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес